X

NICOLAE CEAUSESCU catre parintele ADRIAN FAGETEANU: “Am venit cu părinţii mei şi aş vrea să le citeşti nişte rugăciuni pentru sănătate” …

de null
Nicolae Ceauşescu, terorizat de cifra 7. Ce superstiţie ciudată avea 817
Foto: https://www. antena3.ro/actualitate/inedit/nicolae-ceausescu-terorizat-de-cifra-7-ce-superstitie-ciudata-avea-418862.html

Pe 26 ianuarie 1918 se nastea Nicolae Ceausescu.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata o amintire a Parintelui Adrian Fageteanu:

 

„Ceea ce m-a impresionat la părintele Calinic era bunătatea fără margini şi, mai ales, rugăciunea necontenită. Se ruga mereu, oriunde, zi şi noapte. Se ruga pentru noi, pentru toată ţara, pentru cei prigoniţi pentru dreptate. Se ruga chiar şi pentru duşmanii văzuţi şi nevăzuţi, pentru comunişti, spunând: „Toţi sunt fraţii noştri. Dragostea noastră o să le înmoaie inima. Roagă-te şi tu pentru ei”. Sincer, am zâmbit în sinea mea, după câte pătimisem de pe urma lor. Aş fi făcut orice, dar să mă rog pentru comunişti era peste puterile mele. Stareţul Calinic nu a zis nimic – doar a zâmbit. Nu a trecut mult timp şi în faţa mănăstirii a oprit un alai de maşini negre şi luxoase. Era mare agitaţie grozavă la poartă şi din maşină a coborât Nicolae Ceauşescu. Îndreptându-se spre mine, m-a întrebat: „Dumneata eşti preot?… Am venit cu părinţii mei şi aş vrea să le citeşti nişte rugăciuni pentru sănătate”. Cine ar fi putut crede aşa ceva? Căutând a nu mă pierde cu firea, am intrat în biserică împreună cu ei şi mi-am împlinit menirea de preot. M-am rugat pentru Ceauşescu şi, deci, pentru comunişti. Atunci, am înţeles zâmbetul părintelui Calinic. Părintele ştia totul. Avea rugăciunea văzătoare”.

 

Cititi va rugam si:

A tradat Nicolae Ceausescu „valorile” socialismului? PARTIAL, DA

Adevărații PĂPUȘARI ai REVOLUȚIEI ROMÂNE de la 1989

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

 1. pai de aia i.o ingaduit Dumnezeu sa fie omorat (bine e de cei ucisi, li se iarta jumate din pacate_maica Macaria) … pt. ca nu era un iuda (fiu al satanei) ci o oaie ratacita, care trebuie adusa inapoi. datoria care io mai ramas o plateste pana la a doua venire si … scapa. p.s. la fel o sa se intample si cu multi care or sa moara in razboiul ce bate la usa.

 2. ‘mneata esti preot?
  Nici “sarutmana parinte”, nici macar “buna ziua”..
  Porc comunist… N-a avut nici o legitimitate ca si conducator.. Masonii l-au inscaunat, tot ei l-au si spulberat.

 3. „Toţi sunt fraţii noştri. Dragostea noastră o să le înmoaie inima. Roagă-te şi tu pentru ei”
  E vorba de cei botezati intru Iisus Hristos. Ceausescu era botezat crestin ortodox si deci era frate al parintelui. Oare cine e omul ce nu se roaga pentru fratele sau ?
  Dumnezeu sa-i ierte pacatele lui Nicolae si ale sotiei sale.

 4. V-ati gandit vreodata cati decretei au venit pe lume din cauza masurilor lui nepopulare? A salvat mai multi copii decat toate organizatiile anti-avort luate gramada.

  1. Decreteii sant bile albe. Sant multe. Dar, conform doctrinei lui, le salva trupurile ca sa le omoare sufletele.
   Si dupa ei/comunisti, ar fi omorat toate sufletele, nu doar cele ale decreteilor. Pai daca ajunsese sa se predea ateismul-stiintific la seminarul teologic…

   In cazul lor/Ceausescu, se lucreaza cu numere mari. Raspunderea e uriasa. Poetul si talharul. Au salvat multe trupuri, au ucis multe suflete, ne depaseste sa facem noi socoteala. Asta doar Dumnezeu stie sa o faca.

   Nu pot sa spun ca e in Iad sau Rai, dar nemernic si ateu a fost. Si asa m-a crescut si pe mine.
   La fel de adevarat ca Dumnezeu lucreaza si prin mana celui ateu, si scoate si din rau bine…

   In plus, “omul nou” a lui Ceausescu, acum se manifesta. biserica “cea noua” si super-infiltrata de securisti, grade…, acuma se manifesta. Acum se culeg roadele semanate de Ceausescu. Daniel, pe ce timp a fost “pregatit” pt misiunea lui de acum? Pe timpul lui Ceausescu. Si multi alti episcopi si preoti.
   Uite, bulgarii au semanat altceva pe timpul comunistilor, ca ei nu sant in cmb, nu au treaba cu Creta. In timp ce la noi bor oficiala e total cazuta, la bulgari sta foarte bine. Foarte mare diferenta.

   Deci…?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE