X

CUTIA milei CONTACTLESS, un ultim pas înainte de PECETLUIRE. ENORIAȘII vor face DONAȚII cu CARDUL

Biserica unde enoriaşii care nu au cash pot face donaţii cu cardul | stirileprotv.ro
de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bisericile se adaptează şi ele vremurilor. La un lăcaş de cult din Paris, enoriaşii care nu au bani lichizi pot face donaţii cu cardul.

Cutia milei a devenit aşadar una high tech. Are deasupra un dispozitiv prin intermediul căruia doritorii pot vira banii.

Credinciosul selectează suma pe care vrea să o doneze, apoi trece cardul prin fanta aparatului.

Dispozitivul e uşor de folosit şi sigur, susţine biserica. Majoritatea enoriaşilor sunt încântaţi de idee, mai ales că se întâmplă destul de des să nu aibă bancnote sau mărunt în portofel.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Pe luna Mai, avem doar 30% din resursele necesare pentru a duce mai departe acest proiect. DONAȚII