X

CUTIA milei CONTACTLESS, un ultim pas înainte de PECETLUIRE. ENORIAȘII vor face DONAȚII cu CARDUL

Biserica unde enoriaşii care nu au cash pot face donaţii cu cardul | stirileprotv.ro

Bisericile se adaptează şi ele vremurilor. La un lăcaş de cult din Paris, enoriaşii care nu au bani lichizi pot face donaţii cu cardul.

Cutia milei a devenit aşadar una high tech. Are deasupra un dispozitiv prin intermediul căruia doritorii pot vira banii.

Credinciosul selectează suma pe care vrea să o doneze, apoi trece cardul prin fanta aparatului.

Dispozitivul e uşor de folosit şi sigur, susţine biserica. Majoritatea enoriaşilor sunt încântaţi de idee, mai ales că se întâmplă destul de des să nu aibă bancnote sau mărunt în portofel.

Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!