X

LEUL s-a PRĂBUȘIT astăzi. EURO, la cea mai ÎNALTĂ cotație din ISTORIE

Leul se prăbușește. Moneda națională a înregistrat, luni, cel mai prost curs din istorie în comparație cu moneda europeană, potrivit datelor BNR.

Banca Națională a României a stabilit, pentru marți, un curs oficial de 4,6656 lei pentru un euro. Este cea mai proastă cotației a monedei naționale din întreaga istorie a licitațiilor valutare.

În ședința anterioară, moneda europeană fusese cotată la 4,6614 lei.

De altfel, moneda națională este într-o scădere prelungită și accentuată față de moneda europeană de câteva luni. Evoluția cursului de schimb a mai înregistrat maxime istorice în ultima perioadă, însă în prezent s-a ajuns la o valoare ce nu a mai fost atinsă niciodată în trecut.

Francul elvețian, o altă monedă în care mulți români și-au luat credite pentru locuințe, s-a depreciat puțin, de la 3,9727 lei/CHF la un curs de 3,9621 lei pentru un franc.

Categorii
BănciInterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Off topic.
    Pentru prima oară astăzi s-a întâmplat ca atunci când accesez ortodox info să se deschidă tot felul de site-uri bizare cu jocuri, filme, sau chiar pentru adulți, atunci când deschid articole, sau fac click pe poze, sau fac click pe pagină. Cred că ar trebui să verificați de ce se întâmplă acest lucru.

    1. Confirm. Se poate deschide o filă nouă cu reclame tâmpite (câștiguri false) la orice click pe site. Este vorba despre un virus și trebuie rezolvată problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!