X

Pseudo-episcopul VARLAAM Ploieșteanul a PARTICIPAT la o celebrare LITURGICĂ papistașă. Acesta a ținut Cuvânt de învățătură în catedrala ROMANO-CATOLICĂ cu ocazia deschiderii Săptămânii de promovare a EREZIEI ecumeniste

Joi, 18 ianuarie 2018, ora 17.00, s-a deschis ”Săptămâna de rugăciune pentru unitatea creștinilor” cu o celebrare liturgică la catedrala papistasa Sf. Iosif din București. Cuvântul de învățătură a fost ținut de un reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române,  Varlaam Ploieșteanul, pseudoepiscop vicar patriarhal, iar celebrarea a fost prezidată de papistasul  Ioan Robu.

Săptămâna de rugăciune pentru unitatea creștinilor (SRUC): rugăciune ecumenică la Catedrala Sf. Iosif din București,…

Gepostet von Arhidieceza Catolică Bucureşti am Freitag, 19. Januar 2018

Comunicat ARCB, 17.01.2018: Rugăciune pentru unitatea creștinilor în Catedrala Sf. Iosif

Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!