X

Noua Ordine Mondială nu-ți mai dă voie nici să te aperi: Consiliul local din Philadelphia a aprobat o lege prin care se interzic geamurile antiglonț din vitrinele magazinelor

Consiliul local al orașului Philadelphia a votat înlocuirea geamurilor antiglonț de la vitrinele unor localuri în ciuda protestelor patronilor ce sunt îngrijorați pentru siguranța lor.

Consiliul a votat 14 la 3 pentru aprobarea legii ce ar putea forța patronii să își înlocuiască geamurile de protecție de la intrarea în magazin despre care legiuitorii cred că sunt un paravan pentru a opera droguri, pentru a urina în public și adăpost pentru vagabonzi, spune Fox 29.

Legea ce a trecut de Comitetul Public pentru Serviciul și Sănătate Publică pe 4 decembrie, acordă Departamentului de inspecție din Philadelphia dreptul de a legifera cu privire la paravanul antiglonț ce stă între client și operatorul de la casă în multe magazine de cartier.

Legea aprobată, potrivit lui Philly.com, îndrumă Departamentul de Control ca până în 2021 să „promulge reguli pentru a asigura folosirea sau eliminarea oricărei bariere fizice” în magazinele unde se vând produse alcoolice sau alimente.

Legea aprobată „nu presupune obligativitatea eliminării” geamurilor antiglonț ci mai degrabă o grijă sporită, a declarat celor de la Philly.com consiliera Helen Gym. Legea totuși face apel la „reguli mai aspre privind WC-urile fixe publice precum și la problema vânzărilor din aceste magazine (NT la ceea ce se vinde în spatele paravanelor antiglonț)” menționează Fox 29.

Patronii de magazine au cerut păstrarea geamurilor barieră antiglonț din vitrine.

„Am fost victima unui jaf pe când aveam 10 ani și nu vreau să mi se mai întâmple din nou” a spus un patron celor de la Fox 29.

Alt patron, printr-un interpret, spune:

„Dacă elimini geamul antiglonț din fața magazinului, vor muri mai mulți oameni.”

Consilierul local David Oh are sentimente similare și prevede pe viitor situația ca fiind „mai gravă decât ce avem astăzi.”

„Dacă dăm jos geamul de protecție ei nu își vor schimba felul în care fac comerț. Nu se vor mișca de acolo. Vor cumpăra arme de foc. Cred că această situație va fi mai dificilă decât cea de astăzi”, a declarat Oh înainea votului de joi.

Consiliera Cindy Bass ce inițial a sprijinit legea, spunea că magazinele – din care cele mai multe sunt de delicatețuri – „funcționează mascat ca restaurante.”

„Îți vând aproape tot ce ai nevoie ca să te droghezi și dacă nu au, cineva ce hoinărește pe afară sau înăuntru face rost”, spunea Bass.

Bass a declarat la Fox News că patronii de magazine ce au operat în mod repetat cu licență de restaurant, „în peste 90% din cazuri ei încalcă legea privind obligațiile ce decurg din această licență.”

loading...
Categorii
Abuzurile polițieiNoua Ordine Mondială
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.