X

Metoda pumnului în gură aplicată de „Protecția” Copilului din Finlanda în cazul disperat al Cameliei Smicală: ,,Dacă mai apar înregistrări video cu copiii, întâlnirile lor nu vor mai avea loc”

de null

De la întâlnirea de astăzi: copiii se lipesc pur şi simplu de mama lor. Între ei şi MAMA nici măcar o respiraţie nu…

Gepostet von Solidaritate pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei am Freitag, 12. Januar 2018

De la întâlnirea de astăzi: copiii se lipesc pur şi simplu de mama lor. Între ei şi MAMA nici măcar o respiraţie nu încape. Mihai e foarte slab, iar zâmbetul lui…cum vi se pare?! A împlinit 12 ani şi nimic nu s-a schimbat: nimeni nu-l întreabă ce ar vrea să se întâmple mai departe, iar el ştie că aşa ar trebui: să fie întrebat dacă vrea să rămână la cămin sau vrea acasă.
Filmuleţele în care copiii ne transmit mesaje SOS, au deranjat foarte tare: se pare că sunt în mare dezacord cu interesul superior al Lastensuojelu. ,,Dacă mai apar înregistrări video cu copiii, întâlnirile lor nu vor mai avea loc.”– aşa sună avertismentul transmis acum câteva zile Cameliei Smicală.
Pumnul băgat în gură şi ameninţarea cu măsuri radicale – instrumente de lucru prin care Lastensuojelu îşi asigură eficienţa, viaţa lungă, şi îşi confirmă tradiţia. Copiilor să le fie teamă că nu o vor mai vedea pe mama, mamei să-i fie teamă că nu-i va mai vedea pe copiii…Ignorarea plângerilor sau a cererilor – altă sculă de care se folosesc în activitatea de ,,protecţie”. În caz că mai avea cineva vreo nădejde, reţineţi că a trecut şi Crăciunul pe stil vechi iar domnul ambasador al României la Helsinki tot nu a primit un răspuns la solicitarea de a vizita copiii.
În mod sigur nu este vorba de o atitudine sfidător-insultătoare, nici de lipsă de consideraţie, ori de proastă creştere, ci numai de măsuri în interesul şi pentru protejarea copiilor. Asta e: este spre binele lor să le fie rău.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
"Protecția copilului"
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Iar tinerii români vor să plece în străinătate, în „lumea civilizată”!
    Sunt „rezistenți”, vor să dispară tot ce avem noi mai bun în țară!
    Iar părinții pleacă și ei sau își încurajează copiii să o facă! Trist!

  2. Am primt o știre de la o cunoștință. Din păcate nu știe la ce radio a auzit. Ieri s-a întâmplat.
    În Vaslui au fost răpiți copiii de la 20 de familii pe motiv de sărăcie și alte motive invocate de sataniști. Nu știu dacă au fost cu jandarmerie sau miliție. Cert este că răpirille sânt în toi. La traficul de carne vie pe care îl practică străinii care conduc România, acești părinți nu își vor mai vedea niciodată copiii. Vor fi duși direct peste graniță sataniștilor care i-au „comandat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.