X

Un VULCAN considerat inactiv a ERUPT pentru PRIMA dată (Video)

Kadovar eruption

#Wewak District Administrator #RickyWobar says the situation on #KadovarIsland has worsened.He made the statement after flying to assess the situation on the island with the #SamaritanAviation, where they observed lava coming out of the once dormant #volcano.Videos courtesy of #RickyWobar and the #SamaritanAviation

Gepostet von Loop PNG am Samstag, 6. Januar 2018

Sute de locuitori de pe o insula din Papua Noua Guinee au fost evacuati dupa ce un vulcan, considerat pana acum inactiv, a erupt pentru prima data in istorie.

Vulcanul cu o inaltime de 365 de metri, situat pe insula Kadovar, a inceput sa erupa vineri, conform presei locale, iar specialistii se tem ca fenomenul ar putea declansa alunecari de teren si un tsunami in regiune, noteaza The Independent.

Norii de cenusa vulcanica au ajuns la o altitudine de peste 2.000 de metri.

Mai mult de 500 de locuitori au fost evacuati de pe insula.

In noiembrie 2017 a erupt vulcanul Agung din Bali, fiind evacuate 40.000 de persoane.

The erupting Kadovar Island

Categorii
ExterneSemnele vremurilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!