X

MUHAMMAD – NUME ÎN TREND pentru nou născuții din IRLANDA, alături de Willow și Matilda

MUHAMMAD, WILLOW și MATILDA se numără printre cele mai folosite nume în topul celor 100 de nume pentru bebeluși din Irlanda pentru anul 2016.

Sursa: CSO

Muhammad este numele de băiat cu cea mai mare creștere, a crescut 36 de locuri din anul 2015 când era pe locul 83. Numele de fete, Aria, Matilda, Harper, Willow, Heidi și Zoey sunt toate nou venite in top 100, iar Willow și Matilda au crescut cu 49 de locuri, respectiv 72 și respectiv 97.

În partea de sus a topurilor, James l-a depășit pe Jack ca nume popular de băiat, după nouă ani consecutivi în topul clasamentelor. Au fost 688 de băieți numiți James anul trecut. Emily rămâne cel mai popular nume din 2011.

Primele cinci nume de băieți James, Jack, Daniel, Conor și Sean au fost primele cinci din 2007, cu mici modificări la ordinea lor. Într-adevăr, patru dintre primii cinci nume de băieți (Jack, Sean, Conor și James) au fost în top cinci din 1998.

Acesta este al șaselea an consecutiv, când Emily a fost cel mai popular nume ales pentru fete. Emily, Grace, Ava, Lucy și Amelia și Sophie (al 5-lea) au fost primele cinci nume cele mai populare pentru fete în 2016.

James a fost cel mai popular nume pentru băieți din Dublin City, Fingal, Kilkenny, Louth si Monaghan.

Zece zone au preferat nume în afara primelor cinci pentru băieți în 2016. În orașul Cork și Donegal, Charlie era cel mai popular băiat, Noe era cel mai popular nume din Laois și Cavan, în timp ce Luke era cel mai favorizat în Westmeath.

Michael a fost top în orașul Galway și Thomas în Leitrim. În North Tipperary și respectiv Wicklow, Michael și Noah au împărțit poziția de top cu Jack, în timp ce Mayo Cillian a împărțit poziția de top cu Conor.

Pentru fete, Anna a fost favorita în județul Galway. Caoimhe a fost favorizată în Clare, iar Emma a fost cea mai populară din Longford. În Waterford County Saoirse a fost cel mai popular. În Kerry și orașul Galway, Fiadh era cel mai popular nume.

Fiadh a împărțit de asemenea locul de sus cu Grace în North Tipperary. În Carlow și Waterford City Mia a fost cel mai favorizat nume.

Numele de familie Murphy a reprezentat peste 1,1% (697 de nașteri), în timp ce Kelly reprezintă 0,9% sau 598 de nașteri.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!