X

ÎNFIORĂTOR: CAPETE de COPII AVORTAȚI puse în vânzare de COMPANII cu profil BIOTEHNOLOGIC din SUA

Un caz înfiorător din statul Michigan aduce din nou în lumina reflectoarelor vânzarea de părţi din corpul copiilor avortaţi. Oficialii găsesc patru copii nenăscuţi în depozitul unei firme cu profil biotehnologic.

O firmă cu activitate în domeniul biotehnologiei a fost prinsă că vinde capete ale copiilor nenăscuţi. Nu există date dacă respectivii copii au murit în sarcini eşuate sau au fost victime ale avorturilor. Însă agenţi acoperiţi ai agenţiei de ştiri Reuters s-au lansat în tranzacţii spre a achiziţiona capetele acelor copii.

Spre exemplu, ca parte a examinării industriei efectuată de agenţia de presă, un reporter Reuters a reuşit să cumpere două capete umane şi o coloană cervicală de la Restore Life SUA, un broker cu sediul în Tennessee, statul natal al lui Blackburn. Afacerea a fost parafată după doar câteva schimburi de e-mail-uri, la un cost de 900$ plus transportul.

Odată ce au fost alertate autorităţile, s-a descins la depozitul companiei de biotehnologie. Acolo, oficialii au găsit corpurile intacte a încă patru copii nenăscuţi. Din nou, nu există informaţii cu privire la faptul că acei copii au murit în sarcini eşuate sau prin avorturi.

Agenţii federali au descoperit patru fetuşi conservaţi în depozitul din Detroit al unui om care vindea părţi de corp uman, arată fotografiile confidenţiale analizate de Reuters.

Fetuşii au fost găsiţi într-un raid din Decembrie 2013 la depozitul omului de afaceri Arthur RATHBURN. Fetuşii, care par să fie din al doilea trimestru, erau scufundaţi într-un lichid ce includea ţesut de creier uman.

În patru dintre fotografii, un investigator de la faţa locului îmbrăcat în costum de biohazard foloseşte un forceps spre a ridica un fetus din lichidul maroniu. În alte trei fotografii, un marker ce include un număr de identificare în evidenţele guvernamentale este poziţionat lângă fetus.

Societatea comercială este cunoscută drept Restore Life iar website-ul ei indică faptul că lucrează îndeaproape cu universităţi spre a le furniza cadavre pentru cercetare. Însă investigaţia efectuată de către Reuters relevă că firma de bioinginerie a avansat dincolo de cadavre, implicându-se în vânzarea de părţi de copii nenăscuţi ce este posibil să fi fost ucişi în acest scop prin avorturi.

Investigaţia jurnalistică extensivă a Reuters aduce la cunoştinţă descoperirile şocante ale vânzărilor de părţi de copii avortaţi de către afacerea de avort Planned Parenthood cât şi de către alte business-uri. Deşi vânzarea de părţi umane din copii avortaţi este tehnic ilegală, legea este foarte întortocheată iar Planned Parenthood şi-a dat silinţa să dea impresia că acţiunile sale sunt cât se poate de legale – deşi vânzarea de părţi de copii avortaţi este clar neetică.

Membrii Congresului sunt extrem de îngrijoraţi cu privire la descoperiri şi implicaţiile acestora.

“Aceasta situaţie necesită analiză”, a declarat reprezentantul SUA Marsha BLACKBURN, un republican din Tennessee care a fost de curând preşedinte al unui comitet special al SUA cu privire la utilizarea ţesutului fetal.

BLACKBURN s-a dat înapoi când un reporter Reuters i-a arătat câteva dintre fotografiile făcute de către oficialii guvernamentali implicaţi în descindere.

“Acţiunile înfăţişate în aceste fotografii reprezintă o insultă adusă demnităţii umane”, a afirmat reprezentantul SUA Bob GOODLATTE, preşedinte al Comitetului Judiciar. Republican din Virginia, GOODLATTE a declarat că dacă indivizii “încalcă legile federale şi fac trafic de părţi de corpuri ale copiilor nenăscuţi pentru câştig financiar”, atunci aceştia “trebuie să dea socoteală”.

În general, Planned Parenthood nu a fost trasă la răspundere pentru propriile acţiuni, deşi două firme care vindeau părţi de copii avortaţi celei mai mari companii de avort din ţară au fost constrânse să-şi închidă activitatea.

Categorii
Avort
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Transeaza copiii si ii vand pentru vaccinuri,nenorocitii!Ca doar stim cu totii ce contine si vaccinul ucigas ROR,pe langa nano-chip-uri si alte alea.Sa fim treji!Formam rezistenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.