X

Gelu Vișan despre adevărata MIZĂ a protestelor:„Violențele vor crea ANARHIE, iar țara se va RUPE. Vorbesc despre “Coridor” din 2014 și tot de atunci spun că se va încerca formarea lui în 2018, anul CENTENARULUI”

de null

Gelu Vișan nu vede cu ochi buni viitorul României în anul care doar ce a început. „Violențele vor crea ANARHIE, iar țara se va RUPE”, susține el.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Politicianul este convins că în 2018 vor fi alegeri anticipate marcate de prosteste și haos:

„Maidanul, Violențele și Coridorul.  Vorbesc despre “Coridor” din 2014, de când am aflat despre el, prima dată am spus-o la un post TV, și tot de atunci spun că se va încerca formarea lui în 2018, anul Centenarului.

Anul 2017 a stat sub semnul prăbușirii influenței SRI în justiție, a marilor dezvăluiri legate de abuzurile procurorilor, de achitările pe bandă rulantă ale dosarelor făcute la ordin, dar și de apariția Maidanului. Ceea ce părea imposibil s-a întâmplat: Odată cu dezvăluirile lui Ghiță și plecarea lui Coldea, Sistemul SRI-DNA a început să-și piardă din influență; tot atunci s-a pus în aplicare Maidanul. De ce a apărut Maidanul Românesc și cine l-a adus în România? Are el vreo legătură cu așa zisă “Luptă Anticorupție”?

Maidanul a fost adus pentru că România se încăpățânează să fie o țară ortodoxă care-și apără Tradițiile milenare și pentru că românii își doresc să trăiască într-un Stat Național Unitar, așa cum e prevăzut în Constituție; ba mai mult, se încăpățânează să-și dorească să iasă din starea de Piață de Consum, cum este România acum.

Să dorești ca România să fie Stat Național Unitar în momentul în care politicieni Europeni, dar și unii politicieni români vorbesc despre Statele Unite ale Europei, este împotriva celor care vor să domine și să conducă Europa. Să fii o țară ortodoxă într-o Europă în care 50% din Francezi se declară atei sau musulmani, în care noua religie este consumerismul și LGBT, iar pe deasupra să fii și vorbitor de latină de mii de ani, este ca un ghimpe în coasta Globaliștilor; iar pe deasupra, să-ți aperi și Tradițiile și Capitalul Autohton, e mult prea mult.  Anul 2018, Anul Centenarului, va fi marcat de ultima etapă Maidanului: VIOLENȚELE.

Ele se vor manifesta începând din a a doua parte a lunii Ianuarie, vor culmina în Februarie și vor avea ca scop Dezmembrarea României și crearea vestitului ” CORIDOR”, ținta finală a celor ce au imaginat Maidanul. Lupta Anticorupție este o fantoșă a scopului real al Maidanului.

Coridorul este o zonă care se întinde pe mai multe județe, din nord estul până în nord-vestul României, o zonă care este preconizat să fie ruptă din România. Pentru a putea fi creat, va fi pus în aplicare scenariul Primăverii Arabe și al Maidanului Ucrainiean Violențele vor crea anarhie și premisele ruperii unei mari bucăți din teritoriul României, într-o primă etapă ca o zonă autonomă, după aceea independentă.

Violențele vor începe în a doua jumătate a lunii Ianuarie 2018 și vor avea vârful în Februarie 2018. Vor începe cu Violențe în Piața Guvernului, vor continua în fața Parlamentului, vor fi răniți și morți. Se preconizează că Partidele Politice din Opoziție vor pactiza cu manifestanții, se vor crea premisele căderii guvernului și se vor anunța alegeri anticipate în Iunie. In tot acest timp se vor crea premisele pentru Manifestații secesioniste și Violențe în Ținutul Secuiesc și în alte județe din Ardeal. Alegerile anticipate se vor ține sub zodia Anarhiei și a Violențelor. Se va cere Formarea Coridorului. In final, o parte din județele României se vor rupe și vor deveni independente. Coridorul este trasat demult și se intenționează doar punerea lui în fapt, pe teren. Acesta este Planul Maidanului, Pas cu Pas.  Prezența și girarea Protestelor de către Iohannis, la începutul anului și de către Tudose, la finele anului, au arătat că Sistemul este parte a acestui plan, iar cei doi, cu știință sau nu, au făcut jocul celor care își doresc crearea Coridorului. Va reuși acest plan?  Depinde de români dacă, manipulați de “Lupta Anticorupție”, vor fi parte a acestui scenariu sau nu. Dar și de Partidele Politice, de cele de la Putere dar și din Opoziție, mai puțin USR-care este un partid Antiromânesc, care pot bloca acest plan.  Am putea dejuca “Maidanul”? Voi da răspunsul într-o postare viitoare.

P.S. Ii salut cu drag pe cei care mi-au spus prima dată acum patru ani despre “Coridor”, demersurile ulterioare pe care le-am făcut, dar și evoluția evenimimentelor, confirmându-mi pe deplin spusele lor”, a scris Gelu Vișan pe Facebook.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. atata timp cat romanii vor merge la biserca,se vor ruga,marturisitori sau nu,nimic din toate astea nu se vor intampla pt ca HRISTOS SI MAICA PRECISTA,vor veghea asupra noastra…mergeti fratilor pe urmele stramosilor nostri,si nu va temeti…CU NOI ESTE DUMNEZEU,INTELEGETI NEAMURI SI VA PLECATI,CACI CU NOI ESTE DUMNEZEU..sa nu uitam niciodata sa fim ortodocsi,marturisitori sau nu,dar ortodocsi..

  2. Dupa o suta de ani de la Romania reintregita cu Transilvania,vom deveni o Romanie dezmembrata. Miroase a plan realizabil avand in vedere ca mortul de la cotroceni werner klaus este neamt ,plasat de catre jidani in ochii nostri,plimbat pe la televizorul ,,facator de bine si marturisitor nu a rahat ,ci a opusul adevarului” din romania cu vreo 2 ani inainte de alegeri ,REZISTUL din strada care nu e manipulat si nu e nici antiroman (BA DA ),mizand pe totala naivitate si lipsa de interes a peste 90% din romani ,care ….au treaba…au sefi…sunt legi…si vor ca afara…uitandu-ne la declaratiile ,manifestarile,limba vorbita,steagurile si toate semnele de autonomie declarate pe fata ale ungurilor din Transilvania (ba mai mult si a unora dintre idiotii liberi si nemanipulati de ,,romani” dresati de prin partea transilvaniei,plini de mandrie si slava desarta de mare regiune super extra mega dezvoltata a tarii ,care isi doresc sau au in gand autonomia sau cel putin …altceva decat pana acum…satui de ,,coruptie”… ,ca sunt prea mandri si prosti sa aibe habar la ce pericole se expun in aceasta perioada extrem de tulbure si de inceput al violentelor fizice si conflictuale intre natii) si bineinteles a ,,trendului” de afara…referendum ca in scotia,brexit,crimea,donbas (ucraina),catalonia…etc. Daca se intampla asta anul asta ,in centenar,inseamna ca jidanii cei mirositori de iad ,vor sa ne si umileasca ,fiindca au cea mai mare ura pe cei care sunt botezati intru Hristos Dumnezeul .Oricum despre jidani se stie ca sunt foarte exacti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button