X

Video: BIG BROTHER in CHINA …

Cititi va rugam si:

CHINA FĂRĂ CASH – prima țară din lume care testează introducerea unei MONEDE DIGITALE la nivel național

Sfarsitul PAROLELOR. Semnul FIAREI tot mai APROAPE. Primul sistem de PLATA din lume bazat pe RECUNOASTERE FACIALA, implementat în China

China ACUZATĂ că va închide MII de oameni în LAGĂRE POLITICE prin utilizarea SUPRAVEGHERII BIOMETRICE

Din 2020 China introduce SCORUL (rating-ul) de CETĂȚEAN într-un SISTEM NAȚIONAL de EVALUARE. În funcție de mărimea PUNCTAJULUI, persoanei i se acordă DREPTURI și FACILITĂȚI în societate

China: Conturile dintr-o REȚEA de SOCIALIZARE vor deveni „buletine de IDENTITATE digitală”

Despre toate acestea am fost avertizati …

STARETUL ANTONIE: „La venirea antihristului, totul deja e pregatit, centralizarea e deplina, poporul e numarat, fiecare e cu numarul sau si cu cartela sa, iar în ea e inclus totul, până şi opiniile omului şi concepţia lui despre lume” / CAND A INCEPUT TOTUL? / Si mai ales: CE PUTEM FACE?

 

Categorii
Big brotherExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!