X

Cod ROȘU de ninsoare în Spania. Mii de mașini BLOCATE pe o autostradă din cauza zăpezii

de null

Mii de oameni au petrecut noaptea blocați în mașini pe o autostradă din Spania după ce o ninsoare abundentă a forțat administratorii drumului din regiunea Castilia și Leon din Spania să-l închidă, scrie Euronews.

https://mediacdn.libertatea.ro/unsafe/810×0/smart/filters:contrast(8):quality(80)/https://static4.libertatea.ro/wp-content/uploads/2018/01/spania-ninsoare.jpg

El Pais din Spania a transmis că între 3.500 și 4.000 de mașini au fost blocate pe autostrada AP-6 la Segovia sâmbătă noaptea așteptând ca mașinile de dezăpezire să intervină pentru a-i ajuta să înainteze.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În dimineața zilei de duminică, circa o mie de vehicule mai erau blocate pe autostradă, a declarat Direcția Generală a Traficului din Spania (DGT).

Conducătorii auto au apelat la social media pentru a se plânge de lipsa de comunicare din partea autorităților. Unii au spus că „fuseseră blocați peste 12 ore fără a primi ajutor sau explicații”.

„Este ora 8:30 [duminică, 7 ianuarie] și suntem aici de la ora 19.00 [sâmbătă, 6 ianuarie] .Nimeni nu vine, sunt metri și metri de zăpadă, suntem complet prinși fără să știm ce se întâmplă. haos complet „, a spus un internaut pe Twitter.

Duminică, în jurul orei locale 09.00, oamenii au început să scrie că militarii au venit să ajute la deszăpezire. O şcoală din localitatea San Rafael a devenit punct medical, unde, potrivit cifrelor oficiale, sunt îngrijiţi 80 de oameni.

Meteorologii au emis alerte de ninsori pentru 29 de provincii – cel mai mare risc, în La Rioja şi Navarra, pentru care a fost dat cod roşu. Căderi masive de zăpadă sunt prevăzute pentru Asturias, Gipuzkoa, Álava, Madrid, Soria, Segovia, Burgos, Ávila, Toledo, Guadalajara, Cuenca şi Cantabria.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button