X

Căsătoriile HOMOSEXUALE au spart și barierele islamice. ANCHETĂ în Arabia Saudită, după apariția unui video cu o nuntă gay.,,Mirii” riscă pedeapsa cu MOARTEA

de null
http://image.stirileprotv.ro/media/images/680xX/Jan2018/61932830.jpg

Autorităţile saudite au declanșat o anchetă fără precedent după ce imaginile de la o nuntă între doi miri gay din acest stat au devenit virale pe rețelele sociale.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ancheta vrea să stabilească cu certitudine autenticitatea acestor imagini, relatează alaraby.co.uk. În același timp, au fost defășurate mai multe raiduri în zona în care se presupune că ar fi avut loc evenimentul.

Clipul cu cei doi bărbați îmbrăcați în straie tradiționale a apărut online la mijlocul săptămânii trecute și a stârnit reacții virulente. O parte din comentatori au condamnat gestul celor doi și și-au exprimat revolta împotriva noului conducător, Prinţul Mohammed Bin Salman, care încearcă să modernizeze Arabia Saudită, în timp ce alţii au avut reacţii pozitive şi i-au lăudat pe cei doi.

”Aceasta este noua Arabie Saudită, sub conducerea lui Mohammed bin Salman”, este unul din comentariile postate.

Potrivit agenţiei de ştiri arabe Al Marsd, ceremonia a avut loc la Aradiyat, lângă Mecca. Imaginile au provocat un şoc pe reţelele sociale arabe datorită legilor stricte împotriva homosexualităţii, însă agenţiile media de stat păstrează tăcerea cu privire la eveniment.

Un oficial guvernamental a declarat că în prezent se derulează o investigaţie oficială şi i-a avertizat pe saudiţi că trebuie să adere la „valorile şi virtuţile morale ale acestei ţări binecuvântate”.

La fel ca în multe alte ţări din lumea arabă, homosexualitatea este ilegală în Arabia Saudită. Al Marsd mai scrie că autorităţile saudite au arestat mai multe persoane implicate în eveniment şi că deocamdată nu i-au prins pe miri. Dacă vor fi găsiţi, aceştia riscă pedeapsa cu moartea.

https://youtu.be/PCLFqWgneGA

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button