X

VIDEO: Ortodoxie in Madagascar

Sa nu uitam niciodata fratilor, ca bunul Dumnezeu nu se uita la culoarea pielii:

Cam ce au “rasistii” ortodocsi prin calendare: Sfantul MOISE ARAPUL. Era negru, fost talhar si a mai si profetit / Bunul Dumnezeu nu se uita la chip si iarta cele mai mari pacate. Feriti-va de intrusii ce scormonesc in pacatele trecute ale altora

Cititi va rugam si:

Evanghelia a fost deja propovaduita la toate neamurile, asa ca mult pana la sfarsit nu mai este …

 

Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!