X

VIDEO: Soldații evrei ai lui Hitler …

http://www.youtube.com/watch?v=YnwV51V0Wko

Tare. Deci armata germana a avut:

2 fieldmaresali evrei

30 generali evrei

20 au primit cea mai inalta distinctie militara „Knight’s Cross

In total 150 000 de evrei au facut parte din armata lui Hitler.

Si tot evreu a fost si Werner Goldberg (1919 – 2004) ce a luptat in al doilea razboi mondial in armata germana si care a pozat in ziarul „The Ideal German Soldier„:

Imagini pentru Werner Goldberg

Iata si cateva detalii despre Erhard Milch (1892 – 1972), evreu, field marshal care a supravegheat dezvoltarea Luftwaffe ca parte a reinarmarii Germaniei dupa primul razboi mondial.

Imagini pentru Erhard Milch

In 1933 ocupa pozitia de Secretar de Stat in Reichsluftfahrtministerium (ministerul aviatic al Reich-ului), raspunzand direct lui Hermann Göring. Cu aceasta forta in maini, a stabilit contractele militare cu Hugo Junkers si Willy Messerschmitt. La inceperea celui de al doilea razboi mondial, avand deja gradul de general, a comandat Luftwaffe in cadrul Norwegian campaign. Dupa capitularea Frantei, a fost promovat Generalfeldmarschall si titlul de Air Inspector General. Apoi a inceput sa faca grave greseli ce au condus la pierderea superioritatii aeriene germane. In 1944, alaturi de Joseph Goebbels si Heinrich Himmler n-a reusit sa-l convinga pe Hitler sa-l inlocuiasca pe Göring, astfel ca ajunge sa fie el destituit si pus in slujba lui Albert Speer.

Interesant ca in 1935 incep sa se puna intrebari referitoare la etnia sa, caci tatal sau era evreu. Hermann Göring spune insa ca el decide cine este evreu si i se falsifica trecutul .

In 1947 a fost acuzat ca criminal de razboi de SUA in Military Tribunal in Nuremberg si condamnat pe viata. Apoi i se comuta pedeapsa la 15 ani dar in 1954 este eliberat.

Cititi va rog si:

ADOLF HITLER a fost nepotul evreului ROTHSCHILD? A facut PACT CU DIAVOLUL? Sotia sa EVA BRAUN a fost EVREICA?

Categorii
Nazism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.