X

ADOLF HITLER a fost nepotul evreului ROTHSCHILD? A facut PACT CU DIAVOLUL? Sotia sa EVA BRAUN a fost EVREICA?

de null
Foto: http://www.mirror.co.uk/news/world-news/incredible-moment-american-woman-kisses-11398707

 

Nepotul evreului Rothschild?

Iata ce putem citi la Secretele originii lui Hitler. Tatăl dictatorului nazist era un bastard căsătorit cu propria nepoată. Avea origini slave şi evreieşti de pe Adevarul:

 

[…]

Originile sale sunt însă obscure şi controversate şi nimeni nu şi-ar fi imaginat că puştiul austriac dintr-o familie cu şase copii va ajunge să facă lumea să tremure. Hitler s-a născut pe 20 aprilie 1889 în oraşul austriac Branau am Inn, situat în apropierea graniţei cu Germania. Practic Hitler s-a născut în imperiul Austro-Ungar, într-o familie cu şase copii a unui agent vamal. Originea părinţilor săi este şi astăzi un subiect de dispută, existând inclusiv teorii conform cărora Adolf Hitler, unul dintre cei mai acerbi discipoli ai antisemitismului, ar fi avut origini evreieşti şi slave.
Tatăl lui Hitler, bastardul unei cameriste  

Oficial Adolf Hitler a fost austriac, adică de neam germanic. Originile sale au fost însă contestate de-a lungul timpului şi au apărut o serie de teorii controversate. Tatăl acestuia se numea Alois. S-a născut în 1837 şi era fiul din flori al unei servitoare de 42 de ani numită Maria Anna Schicklgruber. Pe certificatul său de naştere în locul tatălui a fost lăsat loc liber, fiind trecut drept ilegitim. De altfel a purtat până la vârsta de 39 de ani, numele de fată al mamei sale.
”Erau mii de copii nelegitimi la Waldviertel, aşa că naşterea lui Alois Shicklgruber nu a fost o surpriză. Nu era nicio ruşine pentru acesta să fie copil din flori, dar existau dezavantaje, mai ales că aceşti copii deveneau de obicei ajutoare la fermă fără proprietate şi prea multe drepturi, condamnaţi la sărăcie”, scrie Robert Payne în lucrarea sa ”The life and death of Adolf Hitler”. Până la vârsta de 5 ani Alois a trăit la Strones, într-o sărăcie cruntă. Practic după această vârstă viaţa i-a fost salvată de Johann Nepomuk Hiedler, un fermier austriac din localitatea Spital. Faptul nu este întâmplător. Fratele lui Johann Nepomuk, Johann Georg Hiedler, s-a căsătorit cu mama lui Alois. ”Nimeni nu ştie de ce Alois Shicklgruber a devenit servitorul lui Johann Nepomuk Hiedler. Cert este că Johann Georg (n.r. tatăl adoptiv al lui Alois) şi noua sa soţie( n.r. mama lui Alois) locuiau într-o sărăcie cruntă la Strones şi a fost un act de milă pentru a salva viaţa copilului Alois. În cele din urmă Alois va lua numele tatălui său vitreg, Hiedler, care a fost interpretat şi Huettler sau în traducere directă ”omul din cort”. În certificatul de naştere a ajuns să fie trecut însă Hitler“.
Aşa a ajuns să-l cheme mai târziu Adolf Hitler pe fiul lui Alois. Abia la vârsta de 39 de ani Alois va face toate diligenţele pentru a modifica certificatul de naştere şi pentru a trece în spaţiul liber destinat tatălui, numele de Hitler. La vârsta de 13 ani Alois se angajează ca muncitor necalificat la cioplit piatra pentru pavaje. La 18 ani reuşeşte să se angajeze ca Serviciul Vamal, acolo unde îşi va petrece întreaga viaţă. Totodată tatăl lui Adolf Hitler, Alois, a fost considerat de unii un personaj afemeiat, care se căsătorea din interes. Nici nu era departe de adevăr. Alois Hitler a avut trei soţii. Prima soţie Anna Glasl Horer era o femei bogată cu 15 ani mai mare decât Alois.
”La vârsta de 36 de ani, Alois Hitler, s-a căsătorit pentru prima dată cu Anna Glasl Horrer, care era fiica bogată, în vârstă de 50 de ani, a unui oficial vamal. Era bolnavă sau s-a îmbolnăvit imediat după aceea. Nu la mult timp după ce s-a căsătorit cu ea, Alois Hitler a început o relaţie cu o servitoare tânără, de numai 19 ani, Franziska ”Fanni”Matzelsberger”, scria şi Ileen Bear în lucrarea sa ”Adolf Hitler: A biography”. Au urmat numeroase aventuri până când sătulă de infidelităţile lui Alois Hitler, bătrâna soţie divorţează. A doua soţie a lui Alois este chiar servitoarea Franziska Matzelsberger.
Tatăl lui Hitler şi originile evreieşti  

Numele şi originea adevăratului tată al lui Alois Hitler şi implicit adevăratul bunic al lui Adolf Hitler este total necunoscut. Au apărut însă o serie de supoziţii. Una dintre acestea este că Alois, tatăl lui Adolf Hitler, ar fi fost pe jumătate evreu. Mai precis ar fi fost conceput cu un tânăr evreu, în perioada în care mama sa era cameristă la o familie bogată din Graz. ”Hans Frank guvernatorul general al Poloniei (n.r. în perioada ocupaţiei naziste), îşi aducea aminte vag că spre sfârşitul lui 1930 a fost trimis de Hitler să investigheze o poveste care spunea că tatăl său, Alois Shicklgruber, ar fi fost fiul unui evreu în vârstă de 19 ani, la momentul conceperii, din familia evreiască Frankenberger, ce locuia în Graz.
Acesta spunea că a găsit scrisori trimise de familia evreiască Annei Maria Shicklgruber şi că până când Alois ar fi împlinit 14 ani, această familie ar fi trimis regulat bani pentru întreţinerea lui”, preciza Robert Payne în ”The life and death of Adolf Hitler”. Totuşi acelaşi autor spune că nu sunt suficiente dovezi pentru a demonstra că această poveste cu familia evreiască este adevărată. Mai mult decât atât, sunt supoziţii care arată că nici măcar nu exista o asemenea familie evreiasă în Graz. Ideea originii evreieşti a lui Adolf Hitler a continuat să preocupe, iar ziarul britanic ”The Telegraph” preciza în august 2010 că un studiu genetic ar fi confirmat originea evreiască a lui Hitler. Această teorie continuă însă să fie controversată şi nu este valabil acceptată.
[…]

 

Ce nu spune Adevarul e ca Maria Anna Schicklgruber, mama lui Alois Hitler, bunica lui Adolf Hitler a lucrat in casa lui Salomon Mayer von Rothschild. Dupa ce a ramas insarcinata, a parasit casa nascandu-l pe Alois, caruia nu i se stie nici pana azi cine ii este tatal natural.

Banuind ceva, dictatorul Austriei, Engelbert Dollfuss (1892 –  1934) a facut investigatii si unii autori chiar considera ca ar fi descoperit niste documente compromitatoare conform carora baronul era bunicul lui Hitler. Nu stim ce a decoperit el, dar cert este ca a fost asasinat de catre agenti nazisti in 1934.

Cititi va rog si:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii evrei ai national-socialismului

 

Hitler si Republica Sovietica Bavaria

Iata-l si intr-o fotografie din 26 februarie 1919 din timpul funeraliilor din Munchen, tinute in memoria celui ce fusese ucis cu cateva zile in urma, prim-ministrul bavarez Kurt Eisner:

Foto: http://old.qi.com/talk/viewtopic.php?t=21499&start=0&sid=0ab055a80fce86b5fae37aabecdf043a

Atentie, vorbim despre bolsevismul evreiesc din Bavaria, Germania:

Stiati ca in 1919, in Germania, a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? Printre reforme: DISPARITIA BANILOR CASH / Conducatori: EVREI. Ce rol a jucat … ADOLF HITLER?

 

Hitler si ocultistul evreu

Imagini pentru Erik Jan Hanussen

Este vorba despre Erik Jan Hanussen (1889 – 1933) Hermann Steinschneider, clarvazator, ocultist, astrolog, hipnotizator, activ in timpul Weimar Republic din Germania si in timpul Germaniei Naziste la La Scala din Berlin.

A acumulat influenta pe langa elitele militare si de afaceri, a finantat cu mari sume de bani nazismul. In 1932 l-a invatat pe Hitler tehnici de control al maselor si de gestica. A prevazut Reichstag fire ce i-a adus lui Hitler puterea absoluta. Sau mai degraba era informat despre eveniment  … Se mai presupune ca l-ar fi hipnotizat pe comunistul Marinus van der Lubbe declansatorul incendiului. A fost asasinat in 1933 si ingropat in graba pe un camp de la marginea Berlinului. Se presupune ca de catre SA [Sturmabteilung], caci stia prea multe. Se stie de asemenea ca Hermann Göring si Joseph Goebbels nu-l agreau caci ii captase atentia fuhrer-ului.

Si au avut efect acele tehnici de control al maselor si de gestica. Iata un discurs al lui Adolf Hitler:

http://www.youtube.com/watch?v=OUB_-kbR3Ks

 

Pactul cu diavolul

Iata si ce putem citi la Pactul lui Hitler cu Diavolul, un document autentic si inexplicabil de pe Ziare com:

 

Documentul, datat 30 aprilie 1932, are pretentia de act autentic, a rezistat ca atare la mai multe expertize tehnice si reprezinta un pact pe care Hitler l-ar fi facut cu insusi diavolul, scrie Afisha.
Scris cu caractere gotice, asa cum se mai obisnuia in Germania acelor ani, documentul este semnat cu sange, iar expertiza n-a infirmat nici vechimea sangelui, nici faptul ca i-a apartinut fostului Fuhrer.
Reluand formula alegorica din Faust de Goethe, Hitler se angaja prin document sa predea in mainile Satanei sufletul sau in termen de fix 13 ani. In schimb Satana, folosind procedee paranormale, urma sa-i asigure lui Hitler puteri nelimitate, cu conditia ca ele sa fie folosite in scopuri malefice.

[…]

La 30 aprilie 1945, cand se implineau fix 13 ani de la data „pactului”, Hitler se sinucidea in bunkerul sau, ca si cum ar sti ca de atunci incolo, nu-l mai apara „Pronia”.

 

Sa ne amintim si ca WALPURGISNACHT este o sarbatoare satanica celebrata preponderent in spatiul germanic in noaptea dintre 30 aprilie si 1 mai:

1 MAI, ziua celebrarii Walpurgis, a infiintarii ordinului iluminatilor, a stangii si internationala a muncii

Iata si o inregistrare din momentele sale de glorie:

http://www.youtube.com/watch?v=2C0FtjhU4po

 

Ocultismul national socialismului

Cititi va rog si:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

HITLER a fost influentat de DARWIN, nu de CRESTINISM …

 

Bancherii evrei l-au finantat pe Hitler

Louis Thomas McFadden (1876-1936), intr-un discurs cu cativa ani inainte de inceperea celui de al doilea razboi mondial, spunea:

 

Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostri. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

 

Cititi va rog mai multe la:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Care Federal Reserve este creatie Rothschild si prietenii:

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Cititi va rog si:

Câştigător de Oscar si regizor al filmului „JFK”, OLIVER STONE spune că ADOLF HITLER a fost „susţinut de bancheri din vest”

 

Eva Braun, evreica?

s560x316_adolf_hitler_eva_braun

Iata ce putem citi la Hitler, căsătorit cu o evreică? de pe RFI:

 

Eva Braun, soţia lui Adolf Hitler, ar fi avut origini evreieşti, potrivit unor noi analize ADN efectuate pentru un documentar care va fi difuzat miercuri de postul britanic Channel 4, relatează AFP.

Această teză se sprijină pe analiza părului provenind dintr-o perie de păr găsită la Berghof, reşedinţa lui Hitler în Bavaria, unde Eva Braun şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului în al Doilea Război Mondial.

În acest păr, cercetătorii au găsit o secvenţă specifică de ADN „asociată puternic” evreilor aşkenazi, care reprezintă aproximativ 80% din populaţia evreiească.

În Germania, mulţi evrei aşkenazi s-au convertit la catolicism în secolul al XIX-lea.

„Este o descoperire tulburătoare. Nu aş fi visat vreodată un rezultat potenţial atât de extraordinar”, a comentat Mark Evans, prezentatorul emisiunii „The Dead Famous DNA” pe Channel 4.

Potrivit realizatorilor documentarului, totul indică faptul că părul analizat provine de la Eva Braun. Însă singurul mijloc de a dovedi în mod oficial acest lucru este compararea cu ADN-ul celor două descendente ale lui Braun în viaţă. Însă ele au refuzat să se supună vreunui test.

Eva Braun a fost timp de mai mulţi ani amanta lui Adolf Hitler, iar cuplul s-a căsătorit pe 29 aprilie 1945.

 

Angela Merkel

Sa ne amintim si de o teorie inca neconfirmata conform careia actualul cancelar Angela Merkel este fiica lui HITLER, prin inseminare cu sperma lui Adolf a sorei lui Eva Braun, dupa care fata astfel nascuta a fost data unei alte familii.

Ce stim oficial este ca imediat după naşterea lui Angela, familia asta s-a mutat din Hamburg (RFG) în RDG. În 1978 Merkel şi-a încheiat studiul fizicii la Universitatea Karl Marx din Leipzig. În 1986 şi-a dat doctoratul în fizică, dobândind titlul „Dr. rer. nat.”. În timpul şcolii şi al facultăţii a fost membră activă a organizaţiei de tineret socialiste Freie Deutsche Jugend (FDJ) (Tineretul german liber), fără a deveni şi membră de partid. Merkel a trăit în RDG până la prăbuşirea acesteia şi Reunificarea Germaniei din 1989 – 1990.

In martie 2008 a mai primit B’nai B’rith Europe Award of Merit.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Hai ca mai dau si eu niste nume: Elena Lupescu, Rașela Mendel, Frieda Kuppermann, Guillaume Auguste Joseph Pierre Fueller, Gi­zela Ettinger.

 2. ” who truly are the Ashkenazi Jews? And what is their real pursuits and agenda? Sense they are not descendents of Abraham
  http://lasttrumpet.org/ashkenazi.htm
  ….
  Nefiind abrahamici, nu sint [h e b/v re i

  „With the Ashkenazi Jews proved being of the Khazars (Jews) which is Gog and Magog fame the people who traditionally inhabited the area between the Black Sea and the Caspian Sea, specifically states that „Gog and Magog are two groups of Turks per say, descended from (Japheth), also the father of the Turks, one of the sons of Noah.” Please see chart listed above.

  90% of the American Jews are Ashkenazi, 90 % of the European Jews are Ashkenazi, and most all of Israel is of the Ashkenazi ” blood line” genetically”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button