X

Ana Munteanu (Vocea României) răspunde criticilor: „Nu am mers în partidul lui Dodon şi nu am făcut declaraţii antiromâneşti!”

de null

Câştigătoarea celui de-al şaptelea concurs „Vocea României”, Ana Munteanu, le-a transmis un nou mesaj internauţilor care nu contenesc să o critice pe tânăra interpretă, pentru că a acceptat premiul de la Igor Dodon. Ea se arată nedumerită de valul de critici, atâta timp cât nu a lansat mesaje antiromâneşti şi nu este nici membru al partidului condus de către Igor Dodon.

FOTO presedinte.md

După postarea de pe Facebook de vineri, 29 decembrie, care a fost o primă reacţie la criticile care i-au fost aduse de către internauţi, la scurt timp Ana Munteanu a venit cu un nou comentariu.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Fraţilor, am 16 ani, încă sunt elevă la liceu, am câştigat în concurs şi am primit o diplomă de la preşedintele ţării! De ce mă băgaţi în politică? Nu am mers în partidul lui Dodon, nu am făcut declaraţii antiromâneşti! Ce aveţi! Am luat o biată diplomă! M-a apreciat pentru ce am făcut la Vocea României şi gata! Ruşine sa vă fie vouă care faceţi astfel de comentarii si nu analizaţi puţin lucrurile! Îmi pare rău că v-aţi făcut astfel de impresii”, a declarat tânăra interpretă într-un comentariu pe Facebook. Amintim că în mesajul precedent, moldoveanca a spus că: „Domnul Preşedinte, Igor Dodon, este prima şi unica persoană de stat, din Republica Moldova, care m-a apreciat pentru succesul obţinut la Vocea Romaniei!”.

Ea i-a asigurat pe criticii săi că unica sa „politică” este dragostea pentru muzică.

„Nu transformaţi orice eveniment în politică!”, a adăugat câştigătoarea concursului „Vocea României”.

Cu toate acestea, o mulţime de internauţi au criticat-o pentru faptul că a acceptat premiul şefului statului, iar alţii au încurajat-o, subliniind că gestul tinerei a fost unul corect.

Igor Dodon i-a oferit vineri, 29 decembrie, Anei Munteanu Diploma de onoare a preşedintelui Republicii Moldova, pentru promovarea ţării în lume.

„Pentru succesul remarcabil obţinut în cadrul acestei competiţii a celor mai originale voci şi stiluri interpretative, pentru promovarea imaginii Republicii Moldova în lume, în semn de apreciere a talentului şi a efortului depus în perfecţionarea acestuia, i-am oferit Anei Munteanu Diploma de Onoare a Preşedintelui Republicii Moldova”, a declarat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button