X

[VIDEO] Moliftele Sfântului Vasile cel Mare, citite de Părintele Justin Pârvu

LA MULȚI ANI, frații noștri dragi!

Categorii
Sfintele Taine și rânduieli bisericești
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Nu va fie frica.Dumnezeu poate alunga demonii pt ca vede ca oamenii se chinuie sa tina la ortodoxie.S au intamplat exorcizari si in conditiile din temnitele comuniste si nu de preoti(GHEORGHE JIMBOIU L A EXORCIZAT,SE PARE,PE SF GHEORGHE CALCIU LA AIUD).Acolo stia Dumnezeu ca e o situatie deosebita de ingradire cum e acum cu noi.Vom fi o tara de martiri.Tineretul,vazand nedreptatile se va sensibiliza,va invata rugaciunea lui Iisus,toti vor pune capul pe taietorul islamic si vor zbura la cer mucenici.10 milioane e putin?.Numai la noi.Nu i judecati tineretul ca multe nu stiti.Nu stiti cum vor finaliza acestia.Ei,asa cum ii vedeti,vor fi urmasii voievozilor.Ecumenismul nu va constitui prigoana,comparativ cu ocupatia islamicilor ce vor veni dupa ocupatia ruseasca.Acolo prigoana!Sa te tii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.