X

[VIDEO] Moliftele Sfântului Vasile cel Mare, citite de Părintele Justin Pârvu

de null

LA MULȚI ANI, frații noștri dragi!

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Sfintele Taine și rânduieli bisericești
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Nu va fie frica.Dumnezeu poate alunga demonii pt ca vede ca oamenii se chinuie sa tina la ortodoxie.S au intamplat exorcizari si in conditiile din temnitele comuniste si nu de preoti(GHEORGHE JIMBOIU L A EXORCIZAT,SE PARE,PE SF GHEORGHE CALCIU LA AIUD).Acolo stia Dumnezeu ca e o situatie deosebita de ingradire cum e acum cu noi.Vom fi o tara de martiri.Tineretul,vazand nedreptatile se va sensibiliza,va invata rugaciunea lui Iisus,toti vor pune capul pe taietorul islamic si vor zbura la cer mucenici.10 milioane e putin?.Numai la noi.Nu i judecati tineretul ca multe nu stiti.Nu stiti cum vor finaliza acestia.Ei,asa cum ii vedeti,vor fi urmasii voievozilor.Ecumenismul nu va constitui prigoana,comparativ cu ocupatia islamicilor ce vor veni dupa ocupatia ruseasca.Acolo prigoana!Sa te tii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.