X

LA MULȚI ANI, frații noștri dragi!

 

Categorii
Sfinți și sărbători
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

16 comentarii

 1. Un an cu pace, liniște și binecuvântare tuturor fraților și surorilor care au ales calea strâmtă! Să vă dea Dumnezeu putere, să vă lumineze și să vă întărească!

  PS. pentru Adrian
  Mulțumesc mult pentru urările de Crăciun și pentru gândurile bune, pe care le-am văzut abia azi. Să te ajute Dumnezeu în toate și să te ocrotească mereu!

  1. Dumnezeu Atotstapanul sa va dea zile senine si prin mila Lui va fie Anul Nou…un an de bine! Rugaciunea si-ndurarea zilnic sa va insoteasca, Planurile cele bune Dumnezeu sa le-mplineasca! Sa va fie anu-acesta plin cu bucurii si pace, In mantaua mantuirii Dumnezeu sa va imbrace! El, Cel Sfant si Atotputernic, sa va toarne-a Lui iubire, Cu masura indoita de belsug si fericire! Nici un gand de neiertare sa nu va umbreasca fata, Soarele Neprihanirii sa va lumineze viata! Sa va fie casa plina de belsug si desfatare, Sa aveti paine pe masa, si in inima cantare! In Hristos Mantuitorul sa va fie bucuria, Stanca vietii, neclintita, sa va fie temelia! Iar daca-ntristari vreodata veti simti ca va apasa, Nu uitati fagaduinta: EL din mana nu va lasa!
   La multi ani!
   Adrian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.