X

LA MULȚI ANI, frații noștri dragi!

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

 1. Un an cu pace, liniște și binecuvântare tuturor fraților și surorilor care au ales calea strâmtă! Să vă dea Dumnezeu putere, să vă lumineze și să vă întărească!

  PS. pentru Adrian
  Mulțumesc mult pentru urările de Crăciun și pentru gândurile bune, pe care le-am văzut abia azi. Să te ajute Dumnezeu în toate și să te ocrotească mereu!

  1. Dumnezeu Atotstapanul sa va dea zile senine si prin mila Lui va fie Anul Nou…un an de bine! Rugaciunea si-ndurarea zilnic sa va insoteasca, Planurile cele bune Dumnezeu sa le-mplineasca! Sa va fie anu-acesta plin cu bucurii si pace, In mantaua mantuirii Dumnezeu sa va imbrace! El, Cel Sfant si Atotputernic, sa va toarne-a Lui iubire, Cu masura indoita de belsug si fericire! Nici un gand de neiertare sa nu va umbreasca fata, Soarele Neprihanirii sa va lumineze viata! Sa va fie casa plina de belsug si desfatare, Sa aveti paine pe masa, si in inima cantare! In Hristos Mantuitorul sa va fie bucuria, Stanca vietii, neclintita, sa va fie temelia! Iar daca-ntristari vreodata veti simti ca va apasa, Nu uitati fagaduinta: EL din mana nu va lasa!
   La multi ani!
   Adrian

 2. La multi ani cu Dumnezeu,draga redactie! Spunti-mi si mie in Bucuresti o biserica unde se tin moliftele sf.Vasile cel Mare,va rog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button