X

Israel: RUGĂCIUNE națională pentru PLOAIE după ani în șir de secetă

După ani în șir de secetă, israelienii au participat la o rugăciune națională pentru ploaie. Autoritățile recunosc că au ajuns la limita puterilor omenești pentru a combate fenomenul, așa că și-au îndreptat ochii spre Cer.

Ministrul Agriculturii a lansat public un apel către toți fermierii, să vină la Zidul plângerii și să facă rugăciuni.

Însoțiți de cei mai înalți rabini din Israel, au fost acolo oameni din toată țara. 4 ani de seceta au suprasolicitat instalațiile de desalinizare și de epurare a apelor uzate din Israel, fără egal in lume.

Iar previziunile meteo nu arată deloc bine: sunt doar 33 la sută șanse de ploaie în această iarnă.

Categorii
ExterneSemnele vremurilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. O sa vina ploaia cu bombele fabricate de ei. Idioti! Si se mai si roaga la dracul ca pe Dumnezeu l-au ucis acum 2000 de ani, rastignindu-i trupul omenesc pe care il imbracase. Perioadele lungi de seceta prevestesc mari rele. In Romania, inainte sa aresteze jidanii pe toata elita Romaniei cu scopul de a o tortura si decima in inchisori, ceea ce au si facut ramanand doar mediocrii si prostii iar azi oamenii de valoare sunt precum oazele in desert, a fost o mare seceta in care multi oameni au murit, in 1946 si 1947 iar in 14-15 mai 1948 s-au facut arestarile. Asa ca aceste calamitati nu aduc nimic bun, ci sunt semne, pentru ei acolo.

  2. I.Fota, fost consilier pe probleme de securitate Daca incepe razboiul cu Rusia, va incepe de pe teritoriul Romaniei. De ce credeti ca toata vara s_au facut teste la sirenele de aparare civila?

    https://www.activenews.ro/stiri-politic/Iulian-Fota-fost-consilier-prezidential-pe-probleme-de-securitate-nationala-Daca-incepe-razboiul-cu-Rusia-va-incepe-pe-teritoriul-nostru.-De-ce-credeti-ca-toata-vara-s-au-facut-teste-la-sirenele-de-aparare-civila-148409

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!