X

Dosare penale în preajma Crăciunului din cauza a două cuțite găsite de polițiștii brăileni în mașina unor tineri

Poliţiştii brăileni anchetează un grup de tineri după ce, în urma unui control de rutină, au găsit în maşina cu care se deplasau mai multe cuţite.

Pe 20 decembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila l-au depistat pe un tânăr de 25 de ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Dorobanţilor din Brăila.

În autoturism se mai aflau trei pasageri, cu vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, din municipiul Galaţi.

”Procedând la controlul vehiculului, poliţiştii au găsit în torpedoul acestuia un cuţit, cu lungimea totală de 25 de centimetri, având lama de 10 de centimetri, iar în cotieră, un cuţit tip fluture, cu lungimea totală de 20 de centimetri, având lama de 8 centimetri, pe care le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autovehiculul îî aparţine unuia dintre pasageri, în vârstă de 21 de ani, obiectele fiind ale sale. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru port fără drept de obiecte periculoase.

Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Pai si eu daca iau un cutit sau o maceta ca sa ma descurc in mijlocul naturii, outdoor, ma trezesc cu dosar penal? E uimitor. Pai sa vina si sa-i aresteze pe toti romanii ca fiecare are in casa, in posesie, cutite, drujbe, foarfece, topoare si coase. O tara plina de cretini si condusa de niste cretini exponential mai cretini decat cretinii condusi de acesti cretini.

  2. Legi facute in batjocura si aplicate de niste politisti care aplicand aceste legi idioate nu fac decat sa isi arate IQ-ul mic si lipsa de omenie. Sunt legi facute ca sa poata fi incriminat oricine oricand si din orice. Lumea nu-si da seama, crede ca legile sunt facute pentru siguranta noastra dar nu e asa.

  3. Le-ai zis bine Adi. Nădejdea este doar în Dumnezeu.

    Au apărut roboții „drăgălași” pentru copii. Îi spune „robot educațional”. În carfur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!