X

UMANITAR: Fiica părintelui Cezar Axinte a fost diagnosticata cu leucemie și are nevoie URGENTĂ de sânge

de null
Fotografia postată de Ciprian Stanca.
Drama in familia parintelui Cezar Axinte. Fiica sf. sale are nevoie urgenta de sânge. Maria are 19 ani si a fost diagnosticata cu leucemie acuta mieloblastica. A facut pana acum chimioterapie si se afla in perioada de aplazie.

“Maria Cezara este cel mai mare dintre cei 4 copii ai parintelui Cezar Axinte. A fost eleva la Colegiul de Arte. Ea este diagnosticata cu Leucemie acută mieloblastica M4 – o forma f grava de leucemie. A intrat pe chimioterapie si acum este in perioada de aplazie. Se duce o lupta, timp de 20 de zile, pentru ca sistemul sau imunitar sa se “restarteze”. Este foarte foarte mare nevoie de masa trombocitara.Haideti sa dam sfoara in tara si sa ne mobilizam sa salvam un copil frumos si bun, care are tot viitorul in fata. Donati sange, indiferent de grupa. AB primeste de la toate grupele de sange!!!”, se arata intr-o postare pe Facebook.

Acum este internata la Spitalul Fundeni din Capitala la Sectia Hematologie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Părintele Cezar Axinte este cunoscut mai ales pentru lupta sa împotriva documentelor cu cip, pe vremea când era avocat.

“Domnii comisari şefi au vorbit de ordonanţe, ne-au spus că acea ordonanţă s-a dat pe 25 decembrie. Aveam un Guvern de trei zile. Deci pe 25 decembrie, când noi ne pregăteam să-l prăznuim pe Mântuitorul, s-a dat această ordonanţă. Pe data de 31 decembrie paşaportul acela – biometric – a fost pe masa de la Bruxelles; era o obligaţie asumată. Practic este o obligaţie asumată în tratatele de aderare. Printre altele, în tratatul de aderare, s-a pus în discuţie şi modificarea Constituţiei. Schimbarea textului constituţional a dus la apariţia articolului 148, care spune aşa: aderarea României la tratatele constitutive ale U.E. în scopul transferării unor atribuţii către instiuţiile comunitare, precum şi a exercitării în comun cu celelalte state membre. Ce s-a întâmplat de fapt? S-au transferat atribuţiile dreptului de stat român unei alte entităţi… Si asta ma face sa cred că statul gestionează foarte prost viaţa noastră duhovnicească şi prin acţiunile sale aduce atingere liberului arbitru…Se are in vedere si se are mare grija de libertatea de circulatie a persoanelor, marfurilor si superficiilor, dar sigur ca toate acestea in schimbul unor renuntari la niste drepturi : art. 22 din contitutie (intimitate, familie s.am.d) pentru ca aceste date sunt personale, inclusiv amprentele sunt atat de intime si personale… in momentul acesta asistam la o noua era de drept international, in care Declaratia Universala a drepturilor omuluiConventia Europeana si toate celelalte conventii privind Drepturile copilului sunt abolite !!! De ce ? Pentru ca iata, toata lumea va fi amprentata, nu mai exista intimitate, nu se mai respecta conventii care s-au respectat de la razboi incoace si pentru care sigur ca s-au facut marile revolutii pentru marile drepturi. Vom asista acum la o rescriere a Declaratiei Universale a Drepturilor omului si a Conventiei europene pentru ca, sigura ca da, ele trebuie modificate potrivit cu aceste noi masuri. Ce se va mai intampla, Dumnezeu stie.

avocat Cezar Axinte de la Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni din Constanta
extras din conferinta AZEC din data de 23 ianuarie 2009

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Tratamentul cu oxigen hyperbaric garanteaza refacerea sistemului imunitar si ESTE NON INVAZIV! Se poate face si la noi in tara in cateva centre. Exista documentatie pe net si in lb romana, MERITA INCERCAT.

    1. Da. și eu am auzit că ajută foarte mult, făcută intravenos în doze mari de zeci de grame, bineînțeles sub supraveghere medicală.

  2. nu este bine si e paca, necrestinesc sa se transfere sange de la un om la altul, deoarece 1: sangele o data scos din corp e mort, 2: impreuna cu sangele se transfera pacatele acelui om care l-a donat, sangele contine informatie si 3: e nesanatos si neigienica aceasta metoda medicala, metoda invetnata de satanisti masoni sionisti pentru goyme – adica non-evrei, crestini

  3. Draga parinte Cezar ,sunt trup si suflet la suferinta familiei sfintiei voastre.M AM GANDIT SA IMI IMPROPRIEZ RESPONSABILITATEA A VA RECOMANDA UN MEDICAMENT TINUT LA SERTAR CA SA SE UMPLE FARMACIILE CU BANI.VINDECA URMATOARELE BOLI:ANTRAX,SIDA,ALTZHEIMER,TBC,RUJEOLA,CIUMA,HOLERA,PELAGRA,MUSCATURA TANTARILOR URIASI CARE ATACA CREIERUL,AUTISMUL,OLIGOFRENIA,SINDROMUL DOWN ,PARANOIA SEVERA,SCHIZOFRENIA INFANTILA,EPILEPSIA INFANTILA,DEPRESIA ATAT CEA DE DEBUT CAT SI FORMA SEVERA,OLIGOFRENIA,INTARZIERILE MINTALE,SCHIZOFRENIA SEXUALA,PSIHOPATIA SEVERA,SENILITATEA,CANCER PULMONAR METASTAZIC,DIABETUL IN STADIU SEVER,CARDIOPATIA ISCHEMICA,ENDOCARDITA,SCLEROZA IN PLACI,ATEROSCLEROZA,HIPERTENSIUNEA ARTERIALA SEVERA,HIPOTENSIUNEA A SEVERA,BOALA PRIN CARE SE INCHEAGA SANGELE ,CANCERUL DE SANGE SEVER,FIBROAME UTERINE SEVERE,CHISTURI OVARIENE FORMA SEVERA,CANCER OVARIAN METASTAZIC,CANCER DE SAN METASTAZIC,CANCER DE PIELE ,CANCER DE PROSTATA METASTAZIC,CIUMA,SIFILIS UL,HIPER/HIPOTIROIDIA,CANCER DE TIROIDA METASTAZIC,CANCER DD MADUVA SPINARII METASTAZIC,BOALA PULMONARA PROFESIONALA,REUMATISMUL SEVER,ARTROZA,OSTEOPOROZA SEVERA,INFERTILITATE SEVERA,PARKINSON UL,DEBILITATEA MINTALA SEVERA,ARSURI DE GRAD 1-4,ORBIREA,ALERGIILE CRONICE,PARALIZIA INFANTILA,CONTREAZA EFECTUL RADIATIILOR CU URANIU NEIMBOGATIT.ACESTA SE NUMESTE Vaccin Imunobacteriologic IBC 10.Administrare intravenoasa in 3 reprize la distanta de cate 6 luni.Cu incredere si SA FIE INTR UN CEAS BUN.LA MULTI ANI.E medicament alcatuit de savanti romani pt administrare la toate varstele in caz de atac atomic,chimic si bacteriologic cu bacterii aduse din spatiul cosmic care sunt rezistente la orice tratament cunoscut de ochii publicului.

  4. Pentru procurarea lui de la Inst Cantacuzino iti trebuie mari relatii,indrazneala,tupeu.FACE PARTE DIN CATEGORIA DE INFORMATII MEDICALE CLASIFICATE.

  5. Cristi Gologan-tratamente anti-cancer eficiente non-toxice!Doamne ajuta!Cereti sfat de la dumnealui,rezultat garantat100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button