X

NASA lansează noi PROMISIUNI HALUCINANTE: Trump va „trimite” ECHIPAJ UMAN pe LUNĂ și pe MARTE, ulterior spre „alte lumi și mai îndepărtate”

În timpul unei ceremonii de semnare de documente de la Casa Albă, Trump l-a autorizat pe administratorul în exercițiu al NASA, Robert M. Lightfoot „să conducă un program inovativ de explorare a spațiului care să trimită din nou astronauții americani pe Lună și, în final, pe Marte.”

Washington, CNN – Președintele Donald Trump vrea să trimită astronauți acolo unde omul nu a mai ajuns vreodată.

În prezența unor foști astronauți și a vicepreședintelui SUA Mike Pence, Trump a caracterizat inițiativa ca fiind primul pas în crearea pe Lună a fundamentului pentru „o posibilă misiune pe Marte și poate, cândva, către alte lumi și mai îndepărtate.”

„Directiva pe care o semnez astăzi va reorienta programul american spațial de explorare și descoperire cu echipaj uman,” a spus Trump. „Ea marchează un important pas, din anul 1972 încoace, pentru reîntoarcerea astronauților americani pe Lună pentru explorare și utilizare pe termen lung. De data aceasta, nu ne vom limita să plantăm un steag și să lăsăm o urmă de bocanc în nisip.”

Secretarul adjunct de presă de la Casa Albă, Hogan Gidley, a declarat luni că directiva lui Trump vine în urma recomandărilor făcute Președintelui de către Consiliul Național Spațial.

„El va schimba politica națională privind zborul omului în spațiu pentru a ajuta America să devină liderul industriei spațiale, să culeagă noi informații din Cosmos și să dezvolte tehnologii incredibile,” a declarat Gidley lunea aceasta.

Directiva, a mai spus Gidley, va determina NASA să se reconcentreze pe misiunea ei principală, aceea de explorare a spațiului.”

Jim Bridenstine, alegerea lui Trump pentru șefia NASA

Alesul lui Trump petru funcția de administrator al NASA, Jim Bridenstine, un congresman republican din Oklahoma, nu a fost confirmat încă. Propunerea sa a fost făcută sub criticile vehemente ale senatorului democrat din Florida, Bill Nelson, un redutabil cunoscător al programului spațial.

Atât Trump cât și Pence au spus foarte clar chiar din timpul campaniei din 2016 că vor să retrimită astronauți pe Lună.

În cadrul unui eveniment din timpul campaniei din 2016, în vecinătatea Centrului Spațial Kennedy al NASA din Florida, Trump a pledat pentru „eliberarea NASA de restricții și de sarcina actuală de agenție logistică pentru activități orbitale de joasă altitudine” și „pentru reorientarea, în schimb, pe explorarea spațiului.”

„În cadrul administrației Trump, Florida și America vor deschide calea către stele,” a spus el.

Pence, la rândul său, în timpul primei întruniri a Consiliului Național Spațial din octombrie, a spus că Administrația Trump „va readuce astronauții pe Lună, nu doar pentru a lăsa în spate steaguri și urme de pași ci pentru a crea fundamentul necesar pentru trimiterea americanilor pe Marte și chiar mai departe.”

„În cadrul noilor eforturi ale Americii de explorare cu echipaj uman a spațiului, Luna va fi o piatră de hotar, un teren de antrenament, un loc de întâlnire pentru întărirea parteneriatelor noastre comerciale și internaționale,” a spus Pence.

Alți republicani, ca de exemplu fostul purtător de cuvânt al Camerei Reprezentanților, Newt Gingrich, și-au exprimat interesul privind reîntoarcerea pe Lună.

În timpul candidaturii prezidențiale din 2012, Gingrich a pledat pentru crearea de colonii pe Lună.

Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoare

6 comentarii

  1. Cateodata filmele din studiourile de la Hollywood sunt facute dupa realitate sau mesaje subtile pt realitatile viitoare altfel n ar avea succes la public

  2. Lumea a ajuns atat de proasta si disperata ca ar crede orice li se pune pe tava, lumea a cam fost adusa in faza in care simte nevoia unui erou, unui salvator, si tot acesti „iluminati” de catre draci le vor aduce si salvatorul in persoana fiului pierzarii, mesia venit din iad ca pe cel venit din cer nu l-au recunoscut, primit si urmat. Si va fi adusa lumea in acea stare curand prin provocarea anarhiei.
    Nu vedeti ca un om care are cancer de exemplu se lasa total in mainile medicilor si acestia ii dau iluzia ca daca plateste mult pt nu stiu ce tratamente si operatii scapa, si aproape fara exceptie bolnavul moare (tratamente care in mod normal ucid pe om: chimioterapie, radioterapie, etc, dar omul crede in asta, neavand alt orizont, si de fapt astea ii accelereaza boala.) Asa si cu asa zis-a stiinta, oamenii vor povesti, iar asta fac americanii, le vand gogosi, povesti SF, plecari pe Luna, Marte, alte galaxii, extraterestri, o lume mai buna, pace, fraternitate, egalitate, dreptate, aberatii dupa aberatii – si asta in timp ce isi concentreaza tote fortele in a crea cele mai letale bombe, medicamente si sisteme. Salvarea vine de la Hristos nu de la cei prinsi in lanturile lumii acesteia. Ei sunt prizonierii acestei lumi, nu ne pot salva din ea. Ei, toti acesti lideri si puternici ai lumii acesteia, sunt ca puscariasii care sunt smecheri, dominanti, prin puscarii dar tot prizonieri sunt, tot in lanturi, sunt smecheri incarcerati. Salvarea vine nu de la extraterestri, ci de la Hristos-Dumnezeu care nu ne-a promis pe pamant un trai bun si imparatie ci mantuirea sufleteasca si rasplata in cer, dupa moarte, un trai bun dincolo – in afara puscariei acestei lumi,

  3. :))))))))
    auzi la astia: „„să conducă un program inovativ de explorare a spațiului care să trimită din nou astronauții americani pe Lună…”.
    Pai de ce va trebuie program INOVATIV?! Ca doar aveti cu ce de vreo 50 de ani! Trebuie doar sa le stergeti un pic de praf sau, in fine, sa construiti repede alta racheta si gata. Sau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.