X

RT a fost scoasă de pe lista de reclame premium a YouTube în SUA, fără a fi aunțată

RT a fost cea mai vizualizată rețea de știri pe YouTube, stabilind și câteva recorduri, respectiv vizionarea de 5 miliarde de ori a spoturilor sale prezentate în mai multe limbi.

Editorul șef adjunct al RT Kirill Karnovich Valua menționează

„este partener premium al Google din 2010 și acreditat cu statut oficial de cea mai vizionată rețea TV de pe YouTube. Excluderea din această listă nu afectează distribuirea și monetizarea RT. Aceasta demonstrează o presiune politică crescândă fără precedent de a exclude de pe piața SUA atât RT cât și partenerii săi cu orice mijloace.”

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Citiți și

Close