X

FOTO CARTE ILUSTRATĂ: Moș Crăciun HOMOSEXUAL NEGRU într-o relație interrasială

O nouă carte de povești  îl va ilustra pe Moș Crăciun ca un homosexual într-o relație interrasială, a declarat editorul Harper Design.

Cartea, „Soțul lui Moș Crăciun”, a intrat la vânzare pe 10 octombrie anul trecut și povestește despre un Moș Crăciun negru și soțul său alb, care trăiesc în Polul Nord. Soțul lui Moș Crăciun umple frecvent sacul de cadouri pentru soțul său la mall-uri, potrivit unei descrieri a cărții Harper Design oferită ziarului TIME.

Daniel Kibblesmith, care este scriitor angajat pentru „The Late Show” cu Stephen Colbert și co-autor al cărții „Cum să câștigi la orice”, a scris cartea de parodie pentru copii după ce a postat într-un tweet în decembrie că îi va spune viitorului său copil, că Moș Crăciun era negru. „Dacă văd un Moș Crăciun alb, vom spune: Acesta este soțul lui”, a scris Kibblesmith.

O fotografie despre arta concepției originale a cărții pe care Kibblesmith a postat-o pe Twitter arată cuplul, care poartă costume de mătase și se uită drăgăstos unul în ochii celuilalt.

Harper design spune că publicația este destinată tuturor vârstelor.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Bineinteles ca n-ar fi putut sa-i spuna ca e varul sau cumnatul lui Mos Craciun… Ar fi fost o explicatie prea normala pentru niste vremuri anormale.

  2. Sodomitii vor fi stersi cu foc de pe fata pamantului pentru ca sunt uraciune inaintea lui DUMNEZEU .
    Familia este Binecuvantarea lui DUMNEZEU asupra omului prin barbat si femeie cu rodul casatoriei care sunt copiii.
    Tot ce sta impotriva firii umane si Dumnezeiesti fie ca i lege sau caricatura sta impotriva lui DUMNEZEU iar acesti sodomiti sunt deopotriva cu antihrist caci vor fi rasturnati apoi stersi cu foc din cer asupra lor .
    Creatia toata care respecta porunca lui DUMNEZEU ii va pedepsi pe acestia si va veni asupra lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!