X

Elevii de clasa a II-a ÎNDEMNAȚI să experimenteze CRIMA: ,,Lasă un şoricel fără apă şi hrană şi observă ce i se întâmplă!”

de null
Copiii sunt învăţaţi să lase un şoricel să moară-Manualul scris de familia Pârâială

Părinţii elevilor de clasa a doua sunt îngroziţi de un experiment care se regăseşte în suplimentarul de Matematică şi Explorarea Mediului, care îi îndeamnă pe elevi să închidă un şoricel într-un borcan şi să-l lase acolo timp de mai multe zile fără hrană şi fără apă, pentru a-i observa comportamentul. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai multe pagini din manual au fost publicate pe reţeaua de socializare Facebook de o utilizatoare.

„Într-o ţară în care ni se cere să învăţăm sportul din manual şi în care laboratoarele sunt învechite sau inexistente, venim totuşi cu o iniţiativă laudabilă de a aplica practic ceea ce învăţăm. Dar nu ne duce capul mai mult de atât: să lăsăm un şoricel fără mâncare şi apă şi săl observăm cum moare”, a scris o mămică.

Manualul este scris de familia Pârâială, care a semnat numeroase manuale pentru elevii de clasele I-IV.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Acum vreo 30 de ani erau in cartile de biologie niste experimente mai “horror” decat asta. Numai ca nu se obosea nimeni sa le puna in practica.

  2. Inainte de revolutie in a 6-a la zoologie a fost disecata o broasca si in a 7-a un iepuras, nu mi-a placut deloc, mai ales faptul ca aveam colegi foarte entuziasmati si dornici de a omora iepurasul… oricum e mult de atunci dar nu se faceau in toate scolile disectiile astea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE