X

Cancerul lăsat înadins fără leac. PECETEA îl va vindeca. Microsoft vor să creeze un sistem computerizat care să locuiască în celulele umane și să le restarteze dacă apare cancerul

de null

Microsoft vrea să se implice mai mult în sistemul de sănătate prin implementarea inteligenței artificiale și a învățării automatizate în cercetarea și tratamentul cancerului.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La începutul anului, compania a lansat Helthcare NExT, un proiect menit să reunească inteligența artificială, cercetarea pentru sănătate și expertiza partenerilor din industrie. Healthcare NExT are scopul de a trata bolile fatale și a oferi oamenilor modalități de a trăi mai sănătos, anunţă playtech.ro

„E o provocare imensă”, a spus Peter Lee, Corporate Vice President LA Microsoft Research NExT. „Dar credem că tehnologia – mai exact cloud, inteligența artificială și intrumentele de colaborare și optimizare a afacerii – va avea un rol central pentru sănătate și transformare.”

Healtcare NExT se extinde acum către cercetarea cancerului, în speranța de a găsi un leac sau un tratament eficient împotriva bolii. Celulele canceroase sunt privite, din perspectiva Microsoft, drept erori de sistem – erori care pot fi reprogramate în loc de distruse, șterse în loc de omorâte.

Cercetarea cancerului realizată de cei de la Microsoft are loc într-unul din laboratoarele biologice din Cambridge, Marea Britanie. Anul trecut, o echipă de oameni de știință a dezvăluit că încearcă să găsească un sistem computerizat care să locuiască în celulele umane și să le restarteze dacă apare cancerul. Un alt proiect presupunea folosirea învățării automatizate pentru a scana tumori, a organiza datele pacientului și a descoperi tratamente mai bune.

Eforturile Microsoft de a lupta împotriva cancerului sunt asemănătoare eforturilor IBM de a-l folosi pe Watson cu același scop. Watson folosește inteligența artificială și învățarea automatizată pentru a oferi aceleași tratamente ca doctori. Ținând cont că cercetarea cancerului implică sortarea unui volum extrem de mare de date, învățarea automatizată ar putea ușura cu mult acest proces.

„Suntem foarte entuziasmați cu privire la oportunitățile de a face o diferență în sistemul de sănătate”, a spus Microsoft.

„I-am ascultat cu atenție pe clienții și partenerii noștri din sectorul sănătății și le-am auzit mesajul: să muncim împreună, să inovăm împreună și să creem soluții care pot încuraja oamenii să trăiască vieți mai sănătoase.”

Poate că leacul pentru cancer nu va fi găsit chiar imediat, însă implicarea companiei Microsoft în cercetarea acestei boli este promițătoare.

NOTĂ OrtodoxINFO

Doctorii care au intuit natura acestei boli, cauzele si modul e vindecare nu au fost bagati in seama de Big Pharma.

Nu cumva aceasta boala trebuie sa ramana fara leac pana la dezvoltarea pecetii care va avea si rol curativ, tocmai din acest motiv fiind de nerefuzat?

Despre pecete stim ca va interfera cu ADN-ul uman, astfel ne mai putand fi inlaturata.

Si iata, coincidenta, solutia gasita de Microsoft cam seamana cu aceasta pecete, semnul fiarei antihristice.

Un rol important vor juca vaccinurile prin care vor incerca sa introduca nano-echipamente in corpul omenesc. Ele vor reprezenta jumatatea de pecete.

PARINTELE ELPIDIE: „in special prin asa zisele „VACCINURI” vor incerca sa ne implanteze NANO-ECHIPAMENTE in corp”.

Cititi va rog si:

Metodă care vindecă LEUCEMIA cu ajutorul celulelor imunitare ale bolnavului. Povestea doctorului Octavian Udriște, savantul ortodox român care a descoperit cauza cancerului

SEMNUL FIAREI PENTRU TOATĂ LUMEA: Microsoft și ONU vor să ofere CĂRȚI DE IDENTITATE DIGITALE pentru PERSOANELE FĂRĂ ACTE

DARPA, Microsoft si colosul fabricant de arme Lockheed Martin ne pregatesc NOUL INTERNET?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. De fapt și de drept anticii cunoșteau din tradiție prin moștenire de la Adam leacul pentru multe boli printre care și cancerul și care pe vreme aceea avea o incidență foarte redusă. Dar a trebuit să se facă niște descoperiri tehnice importante pentru a se putea pune bazele teoretice moderne ale tratamentului bolilor degenerative pe căi naturale. Acest tratament al cancerului și al altor boli degenerative a fost redescoperit de către dr. Max Gerson în prima jumătate a sec. XX. Cam în anul 1959 metoda era bine pusă la punct cînd s-a publicat și cartea acestuia “A Cancer Therapy Results of Fifty Cases and The Cure of Advanced Cancer by Diet Therapy – A summary of 30 years of clinical experimentation”. Bineînțeles că A.M.A. și toți ceilalți au făcut tot ce le-au stat în putere ca să nu ajungă la urechile publicului așa ceva și se pare că și dr. Max Gerson a sfârșit otrăvit cu arsenic drept recompensă. Cine citește cărțile lui și are un pic de habar în ce privește antropologia creștină va fi uimit cît de simple sunt lucrurile și cât de bine se încadrează în ansamblul general al vindecării naturale a omului așa cum a lăsat Dumnezeu. Metoda lui a fost testată și de un mare doctor german din acea perioadă (Sauerbach sau așa ceva, nu mai țin minte, îl găsiți menționat în una din cărțile dr. Max Gerson) care a tratat 406 pacienți bolnavi de lupus și care a obținut vindecarea completă a cel puțin 400 dintre cazuri numai prin dieta Gerson. Bineînțeles că și lucrările publicate de acest ultim doctor pe marginea experimentului respectiv au rămas îngropate pe undeva și astăzi boala lupus este considerată tot incurabilă. Această carte a fost tradusă și în română și editată de Editura For You. Nu știu dacă se mai găsește dar în schimb se găsesc încă cărțile scrise de fiica doctorului Gerson, Charlotte Gerson, care sunt traduse tot sub titlul de dieta Gerson. Tot la fel fiica acestuia are încă funcțiune două clinici de tratare a cancerului și a altor boli degenerative, una în Mexic și cealaltă în Ungaria. Toate informațiile pe site-ul Geson Institute:
  https://gerson.org/gerpress/
  Cărți scrise de sau despre Max Gerson mai sunt:
  Censured for Curing Cancer (această carte este obligatoriu de citit de către orice creștin pentru a vedea adevărată față a sistemului medical pe care 99,99 % dintre ei îl idolatrizează pur și simplu)
  Gerson Therapy Handbook
  Healing the Hopeless (la fel)
  Healing Colon, Liver and Pancreas Cancer
  The Gerson Therapy
  The Little Enema Book
  The Little Juicing Book
  Pe toate le găsiți pe internet sau puteți să le cumpărați online.
  Aș vrea să mai adaug aici și experiența mea cînd am luat parte efectiv la tratarea unei paciente de cca 26 ani care avea un cancer la organul genital, lucru foarte frecvent prin 1986 din cauza vieții precare și a avorturilor repetate. Aș putea să scriu un roman privind această vindecare pentru că pacienta trăiește și astăzi și este foarte sănătoasă. De menționat că în același bloc de locuințe în care trăia pacienta mai au fost diagnosticate încă două femei de vârste apropiate – 29 și 34 de ani – cu același diagnostic și care au murit prima la 3 ani și a doua la 4 ani și 7 luni de la data de când au fost preluate de industria medicală. Romanul ar putea cuprinde faptul minunat prin care a parvenit cartea respectivă în România, cum ne-am chinuit s-o traducem repede, cum a fost convinsă persoana respectivă să renunțe la doctori după primirea diagnosticului și să nu facă nimic, nici operație, nici chimioterapie și nici radioterapie, și cât am alergat să facem rost de celelalte lucruri necesare printre care cel mai greu a fost cafeaua naturală. Ca o concluzie vă pot spune că în cazul bolnavului foarte grav de o boală degenerativă așa cum este și cancerul cele mai importante ingrediente ale tratamentului sunt doar două: primul în importanță este dorința și credința bolnavului în vindecare și a doua, poate nu așa importantă ca prima, este dragostea celor apropiați care vor să ajute bolnavul. Deși eu personal cred că dragostea este cea mai mare. Pur și simplu în cazul respectiv au fost 12 persoane implicate total pe o perioadă de cca 2 ani și jumătate fiindcă persoana era foarte bolnavă la timpul când s-a început acțiunea. Doctorii nu-i dădeau mai mult de trei luni de viață. Și nu numai cancerul se poate trata așa. Sunt cca. două sute de boli grave care se pot trata fără doctor în acest fel. Astăzi este și mult mai ușor ca pe vremea comunismului pentru că se pot găsi multe lucruri fără așa mare efort. Cine are bani destui poate chiar să meargă la acele două instituții menționate. Oricum va cheltui de 20 de ori mai puțin decât dacă ar merge la un doctor convențional și șansele de vindecare sunt enorme comparativ cu sistemul medical convențional. Ca să nu mai spun de efectul duhovnicesc care va fi total. Și totuși este și mai greu decât atunci când vine vorba despre procurarea legumelor și fructelor naturale și găsirea unui loc unde să stea bolnavul și care să nu fie așa agresat de poluare. Pentru că acum situația lumii s-a înrăutățit foarte mult. Am văzut chiar și babe pe la sate care folosesc Roundup (ierbicid pe bază de gliphosate) chiar în curtea personală. Ca să nu mai spun de mulții creștini și călugări din mănăstiri care folosesc produse de tip vegeta, delikat, pline de glutamat de sodiu, zilnic în mâncarea lor. Oare nu au citit la apostolul că grija de trup nu trebuie să o facă spre pofte?
  Aș mai adăuga și faptul că înțelegând dieta Gerson și efectele ei tot creștinul va fi capabil să-și poarte singur de grijă în ceea ce privește sănătatea personală a lui și a familiei sale fără să mai dea doi bani pe sistemul medical. Sau cum spunea un mare doctor: la spital te duci doar atunci când ești împușcat. Bineînțeles spovedit și împărtășit pentru că nici așa nu se știe exact ce o să iasă. De asemenea o să-și dea seama că toți cei care spun că iei bicarbonat în fiecare zi sau mînănci nu știu ce fruct sau legumă odată pe zi te faci bine de cancer este un șarlatan. Nu există o pilulă sau un nanobot care să te vindece după atîția ani cînd ai făcut atâtea păcate, ba chiar continuând să faci aceleași păcate și greșeli!
  Am scris toate acestea pentru informarea creștinilor și cu multă dragoste pentru ei. Nu mi-am dat numele real și nici adresa de email corectă pentru că nu mă aștept ca cineva să mă creadă, cum mi s-a mai întâmplat de fapt cu foarte mulți în trecut când oameni cu o pregătire intelectuală superioară au preferat să treacă peste orice logică și să facă alegerea doar prin prisma unei temeri atavice și astfel să aleagă ministerul nesănătății în locul rațiunii. Am o experiență foarte amară privind toate acestea pe care nu vreau să o mai repet. O fac cu credința că cel care va auzi acestea de la mine va acționa ca orice creștin adevărat care pune în balanță și răul și binele și va alege adevărul pentru că sper că Dumnezeu îl va lumina. Numai să o facă. Să încerce! Pentru că am văzut prea mulți care cred în dumnezeul medical fără să mai gândească.
  Dacă vor ajunge totuși toate acestea la voi pentru că am fost deja cenzurat de la postare pe alte site-uri care își zic creștine. Ca să nu mai zic de cei din cealaltă parte care se închină la idoli. Și am să calc peste multe și am să dau totuși numele unuia dintre acești posedați pentru că și la Evanghelie se spune că să-l spunem bisericii ca să se ferească creștinii de el. Numele infam este Octavian Covaciu cel care a făcut dumnezeu din vaccinuri și din tot ceea ce vomită în lume BigPharma criminală. Acesta are mulți adepți pe care i-a înșelat deja. Dumnezeu să-l ierte și să-l abată de la calea pierzării! Deși am intervenit de câteva ori și am răspuns la minciunile lui cu toată deferența și tot respectul tot am fost de fiecare dată cenzurat și când mi s-a publicat ceva a făcut-o trunchiat și doar ca să mă poată insulta fiindcă argumente nu avea cum să găsească. Oricum și așa după o perioadă de timp a șters totul ca să fie mai sigur și nu mai este nimic de la mine acolo. Pentru acest infam cartea doamnei doctor Christa Todea Gross, “Vaccinurile prevenție sau boală”, este o carte care va ucide. Atât de întunecat la minte a ajuns din cauza ateismului și a celor care-l plătesc pentru că altfel nu se explică timpul enorm pe care îl petrece publicând online toate otrăvurile lui.
  Acestea fiind spuse, mă rog pentru voi, fiți sănătoși!

 2. Pecetea va fi un bionanocip programabil customizat conform “afectiunilor” fiecaruia.

  Trump a declarat acum 3 zile: ”Vom descoperi leacuri la multe, multe probleme, la multe, multe boli, inclusiv cancer și altele. Suntem din ce în ce mai aproape”.
  https://stirileprotv.ro/stiri/international/trump-3-promisiuni-pentru-inca-4-ani-eradicarea-sida-leac-pentru-cancer-si-mers-pe-marte.html

  Innovative Programmable Bio-Nano-Chip Digitizes Biology
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5441161/

  Detecting Cancer with a Herringbone Nanochip
  https://directorsblog.nih.gov/2019/03/21/detecting-cancer-with-a-herringbone-nanochip/

  Cine poate refuza un “vaccin” care vindeca toate bolile?
  Cum sa nu-l voteze prostimea din nou pe Trump?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE