X

[VIDEO] Părintele Ioan Ungureanu descrie faptele de violență săvârșite de oamenii MMB

După cum știți Violențe la Orășeni: oamenii MMB au bătut un sătean din Orășeni. Părintele Ioan Ungureanu a acord un interviu pentru OrtodoxINFO, d-lui Mihai-Silviu Chirilă în care povestește alături de un martor teroarea pe care au trăit-o ieri seara, din cauza amenințărilor cu moartea din partea celor instruiți de MMB să-l elimine pe preotul schitului Orășeni.

Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Creştinul ortodox poate fi luptat de diavoli astfel:

  I. Prin patimile trupului său:

  La nivel volitiv: Patimi care se nasc din puterea poftitoare a sufletului omenesc: desfrânarea, lenea, lăcomia pântecelui, iubirea de bani;

  La un nivel afectiv: Patimi care se nasc din puterea mânioasă a sufletului: mânie, ură, zavistie, invidie, pizmă, răzbunare

  La un nivel cognitiv: Patimi care se nasc din puterea raţională a sufletului: mândrie, slavă deşartă, erezie, deznădejde, sinucidere.

  II. Prin intermediul oamenilor păcătoşi:

  – Prin poftele şi păcatele oamenilor;

  – Prin oamenii păcătoşi care se află sub lucrare diavolească.

  III. Direct de catre demoni

  .

 2. Pana la urma cred ca asta va fi vom caută preoți nepomenitori și vom face slujbe prin peșteri ,case particulare izolate ,păduri ,poieni ,grajduri pt animale pt ca in curând in biserici nu vom mai fi lăsați . Asta ce se întâmpla la Radeni , schituri biserici mănăstiri cu preoții călugării călugărițe nepomenitori e doar începutul , vor face ca aceste lucruri nepomenirea ierarhilor sa devină infracțiuni și atunci sa vezi prigoana cred ca va fi creștinismul cum era la început pe vremea imperiului roman prigonit ;părerea mea

 3. Quo Vadis 1951 un film foarte interesant despre creștinismul la început in imperiul roman ,valabil și in zilele noastre nu peste multă vreme

 4. Avertismentele lui Hristos:

  „După faptele lor îi veți cunoaște”. Așa lucrează Duhul Sfânt? Duhul Sfânt prigonește Biserica și pe slujitorii ei dreptcredincioși?
  „Nimeni nu poate să slujească la doi domni. Nu puteți sluji și lui Dumnezeu, și lui mamona.”

  Să ia aminte cei care, indiferent de motiv, se află de partea mitropoliei/patriarhiei apostate, pe care o confundă cu Biserica lui Hristos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!