X

Violențe la Orășeni: oamenii MMB au bătut un sătean din Orășeni

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ACTULIZARE: [VIDEO] Părintele Ioan Ungureanu descrie faptele de violență săvârșite de oamenii MMB

Duminică: Sfânta Liturghie se desfășoara în liniște și pace, spre bucuria credincioșilor și spre slava lui Dumnezeu și a sfinților Săi.

Oamenii MMB iau cu asalt biserica parohială

ACTUALIZARE: Cetațeanul care a lovit cu cuțitul a incercat sa ia cu asalt casa parohiala cu un topor. La un nou apel la 112, un echipaj al poliției a fost in sfarșit trimis la fața locului. Parintele Ioan și familia sunt teferi.


Din informațiile pe care le avem , câțiva contestatari ai părintelui Ioan Ungureanu au luat cu asalt biserica parohială.  Un sătean a fost bătut. Se pare că unul dintre atacatori a lovit cu cuțitul, fără a însă victime.

Parintele Ioan a sunat la 112, serviciul de urgența a refuzat sa trimita un echipaj la fața locului, invitandu-l sa sune maine la poliția locala. Contactat, un polițist local a pretextat ca este in zi libera și a refuzat sa intervina. Se pare ca planificatorilor MMB nu le pasa ca trimit in ani grei de inchisoare niste oameni pe care ii manipuleaza grosolan.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

19 comentarii

 1. Pentru curajosi:luati o foaie de hartie,va recomandati,scrieti catre DNA Bucuresti posibile numiri de preoti in functie,pe bani,pt ca e coruptie.cereti toti chitante,nu facturi pentru suma integrala pe care preotul(corupt,nu i bagam in aceeasi oala pe preotii amarati)e obligat sa o taie pentru inmormantari,botezuri,cununii si donatii si mergeti cu masina frumos si in liniste direct la DNA Bucuresti,nu local.Sugerati ca aria de cercetare sa fie impinsa pana la a cuprinde persoana mitropolitului Teofan.Cei de la Oraseni,dati-le de lucru DNA ului Bucuresti ca cred ca se vor inghesui spre Teofan.Va rugam sa-l cumintiti.ASA SA SE FACA CU TOTI EPISCOPII SI PROTOPOPII CARE SCOT CAPUL SI SE DAU IN STAMBA CU CATERISIRI DE PREOTI.RECLAMATI I LA DNA BUCURESTI SI DUPA ACEEA SA VEDEM DACA SUNT INTR ADEVAR ATAT DE CINSTITI SI CORECTI INTRU CATERISIRI DE PREOTI NEPOMENITORI.

  1. DNA= Unealta masonica;
   Conducerea BOR ( unii preoti si unii arhierei) = Unelte masonice.

   cum ar putea masoneria sa se devoreze singura din interior?

   deci DNA-ul nu o sa le faca nimica la ereticii din BOR caci au acelasi stapin

  1. Ba din contra! De lupi în blana de oaie suntem sătui. Și mai spune un proverb romanesc că peștele de la cap se împute…

  2. Nu a zis nimeni că trebuie să scapi de ei, însă nu suntem obligați a le suporta ereziile ceea ce n-au nici un gând a se debarasa de ele
   Acum că o dau din una in alta, intra un anume pe blogul lui Teodot care susține că este protestant și il întreabă pe Teodot ce pași trebuie să urmeze pt a veni la ortodoxie, Teodot ai recomanda sa vina la popa Grădinaru de la catedrala ,,mântuirii neamului” că sa se boteze, adică la apostati

   1. problema nu este validitatea botezului, ci faptul daca il boteaza sau nu, pentru ca ecumenistii recunosc botezul ereticilor si doar ii mirung

     1. DA! Acum nu putem spune daca nu va fi cu probleme, dar harul lucrează, spre vindecare sau osândă. Eu am preferat un nepomenitor, ca sa fiu liniștit.

  1. In super memorandumul, “ei” se angazaja ca in interiorul bisericii sa se organizeze concerte, nu numai cu caracter religios.
   Si iata ca au reusit..dupa cum se vede!

 2. Validitatea botezului la ecumenisti.Daca s-au rupt de Biserica ca o creanga de copacul verde fireste ca ei merg paralel cu Biserica.Sa ne facem o imagine generala despre societatea actuala(sub aspectul dimensiunii colosale a propagarii informatiei).In acest climat de colos informational ideea manipularii iese din societatea normala de azi si se piteste undeva intr-un templu masonic cu gandirea lui din evul medieval.Nu e suflare de om sa nu stie ce se intampla in New York sau in Noua Zeelanda cu 1 minut in urma.Un amanunt le scapa manipulatorilor religiosi ecumenisti-ca omul de acum se poate informa si singur si ca oricat ai incerca sa umbli cu trucaje(ecumeniste) nu-ti merge,ca imediat apasa pe buton sau schimba programul tv si te-a lasat cu “marfa in soare” de-ti vine sa urli.Si la gradinite cei micuti vorbesc de aparitia unei noi secte de tip Bahai, in urma unui sinod intrunit in Creta(Grecia) prin care aceasta a luat fiinta in mod legal.Oare credeti dumneavoastra ca cel care are calculator ori telefon cu functii android nu stie si nu a vazut imagini cu schinbarea in rau odata cu adoptarea hotararilor din Creta?VA AMAGITI .POPULATIA E SUPER INFORMATA SI NU E DE PROSTIT CUM CREDETI .O SA VEDETI LA MOMENTUL POTRIVIT CUM O SA-I SANCTIONEZE LUMEA PE CEI CU CREDINTA ECUMENISTA,O SA VA CONVINGETI.LE VA DA O BRANCA.

 3. Asa cum un trandafir rupt din tulpina lui,pus jos pe parchet si lasat acolo nu mai are continuitatea functiilor vitale si se usuca;la fel cu ecumenismul,prin ruperea de corpul comun,Biserica Ortodoxa,pierde adevarul mantuitor,se usuca de la sine si moare in bratele celorlalte religii care eutanasiaza lumea de sute de ani.Pentru ecumenisti aici este fericirea.La ei religia e ca la bal:acum ne imbratisam si ne pupam cu catolicii,peste un minut am uitat de ei si ne pupam cu penticostalii,dupa 5 minute uitam si de acestia si ne luam la brat cu purtatorii de haine ca adeptii lui allah,dupa 15 minute uitam si de allah si de credinciosii lui si ne inhaitam cu adeptii lui buddha pana dimineata.Dar cand ne trezim cu zorile in glanda nici nu mai stim de unde am plecat.Si asa bal ecumenist asemeni unei usuratice il tine in “fericire”pe ins pana se usuca si ii dispare orice putere de viata.Intelegeti ce vreau sa spun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button