X

Va „ninge” cu sânge. ISIS amenință TOATE târgurile de Crăciun din Europa

Gruparea terorista Stat Islamic a amenintat ca va ataca targurile de Craciun. Acestia au transmis un mesaj care a fost postat pe un site de propaganda al teroristilor.

„In curand la sarbatorile voastre!”, este mesajul pe care teroristii l-au scris in engleza, franceza si germana.

Mesajul jihadistilor reprezinta un apel la actiune pentru adeptii grupului terorist de a efectua atacuri sangeroase in Europa.

In imaginea socanta obtinuta de publicatia The Epoch Times, apare un calau care pare ca-l decapiteaza pe Mos Craciun, pe fundal fiind luminite si ornamente de Craciun.

Categorii
Anti-terorism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. http://m.wowbiz.ro/misteriosul-caine-mers-cortegiul-funerar-stelei-popescu-luat-ochii-nicio-clipa-sicriu-parea-speriat-oameni-nimeni-l-gonit-actrita-spunea-intoarce-pamant-incarnata-intr-animal-imagini-exclusive-17413774

    Cine ziceti ca e cainele care apare in imagini?

    Da ia uitati ce zice Preafericitul Danut, chiar merita aceasta Stela Popescu, o necredincioasa, care credea in reincarnare, care nu a dorit sa aiba copii, care a dus o viata buna in lux si desfatare, merita oare aprecieri din partea Preafericitului?
    https://m.antena3.ro/actualitate/social/mesajul-emotionat-al-patriarhului-daniel-dupa-moartea-actritei-stela-popescu-443644.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!