X

ATACUL TV „Max Headroom” din 1987 și cel din 1977, doua MISTERE rămase NEREZOLVATE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În urmă cu 30 de ani, semnalul a două televiziuni din SUA a fost deturnat, iar în locul programelor obişnuite a fost rulat un clip video bizar în care apărea un bărbat cu o mască a personajului Max Headroom pe faţă. Cele două staţii vizate au fost WGN şi WTTW din Chicago. Cei care s-au aflat în spatele incidentului nu au fost prinşi nici până astăzi.

Atacul a fost posibil datorită tehnologiei analogice folosite la momentul respectiv. Semnalele transmise de cele două staţii TV către un turn din clădirea John Hancock din Chicago au fost supraîncărcate şi înlocuite cu înregistrarea celor care au orechestrat atacul. Inginerii de la WGN au schimbat repede frecvenţa, aşa că incidentul a durat puţin. Cei de la WTTW nu au fost la fel de pricepuţi, iar înregistrarea s-a văzut timp de 90 de secunde în timpul unui episod din serialul „Doctor Who”.

Trecerea la semnalul digital şi folosirea unor metode de criptare a semnalului au făcut aproape imposibile astfel de atacuri. Totuşi, în 2007 o staţie din Washington care transmitea în format HDTV a fost deturnată, iar pe ecran a apărut, în timpul unei emisiuni de ştiri, o imagine alb-negru cu o femeie şi un bărbat.

Nu a fost, însă, primul incident de acest fel. În 1977, semnalul televiziunii ITV Southern Television din Anglia a fost deturnat şi transmis un mesaj de la „Asociaţia Intergalactică”. „Toate armele voastre ale răului trebuie înlăturate… Aveţi la dispoziţie puţin timp pentru a învăţa să trăiţi împreună în pace”, era mesajul. Mulţi oameni chiar au crezut că am fost contactaţi de extratereştri care ne-au transmis un avertisment.

Iata ce scrie cel ce a postat filmul pe youtube:

  ” În seara zilei de 26 noiembrie 1977, în sudul Angliei s-a petrecut ceva uluitor. Utilizând o tehnologie care nu exista pe planeta Pământ la acea vreme, o voce neidentificată a întrerupt complet emisiunea postului Independent Televison News şi a adresat pentru prima dată în direct telespectatorilor, în limba engleză, un mesaj alcătuit din 600 de cuvinte. înregistrarea audio completă a acestui mesaj misterios este disponibilă pe YouTube.

Frecvenţa sonoră respectivă a început fix la ora 17:10 şi a durat aproximativ 6 minute. O agenţie guvernamentală din Marea Britanie a încercat fără succes să blocheze semnalul respectiv. La scurt timp după aceea, atât postul de televiziune respectiv, cât şi Poliţia au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autorităţile şi-au cerut de 3 ori scuze pentru această întrerupere, calificând mesajul drept o banală transmisiune pirat sau chiar o farsă, dar cu toate acestea, până în prezent sursa enigmatică a acelei „farse” nu a putut fi niciodată identificată.

Pentru aceia care sunt capabili să vadă dincolo de aparenţe, acest aspect este cât se poate de semnificativ. Chiar dacă pentru cei sceptici, aceasta nu înseamnă, ca de obicei, nimic, pentru cei care sunt înzestraţi cu inteligenţă şi intuiţie este aproape evident că această întrerupere completă a unei emisiuni de televiziune nu putea fi realizată de oricine pe vremea aceea.

Acest aspect indică o enigmă tulburătoare care, dat fiind faptul că mesajul respectiv se defineşte din start ca fiind un mesaj de la extraterestri, ne face imediat să gândim că a fost şi rămâne nimic altceva decât un mesaj ce provine de la o civilizaţie extraterestră.”

Iata ce spune Wikipedia despre acest lucru: Southern Television broadcast interruption hoax (1977).

Evident ca n-a fost un extraterestru. Nu se stie insa ce a fost, posibil un mini experiment de tip Orson Welles. Sau altceva. Indiferent ce a fost, mesajul a fost promovat extrem de eficient si face parte din lunga serie ce pregateste mentalul cat mai multor oameni cu “invatatura” new age.

Pentru a intelege mai bine ce a vrut sa spuna „extraterestrul”, cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button