X

Nici retragerea la sat nu e o solutie … Staretul Antonie: OAMENII VOR FI VANATI PENTRU A FI MANCATI

de null

Imagini pentru post apocalyptic cannibals

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Retragerea la sat este doar o solutie temporara. Ca sa nu ai un soc cand ajungi de pe asfalt in padure. Nu este insa o solutie definitiva. E fundamental gresit a considera ca antihristul vine doar la oras, iar la tara iti poti creste linistit vacuta ta. Cand va veni vremea fugii, toti va trebui sa fugim:

CE SPUN PROFETIILE DESPRE FUGA CRESTINILOR IN TIMPUL ANTIHRISTULUI?

Caci, iata ce spunea si Staretul Antonie:

 

Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara.

Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri.

Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile,ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi.Nu trebuie sa credeti ca la sat va domni linistea si bunastarea. Otravite, slutite,arse de seceta sau inecate de ploi, campurile nu vor mai da roadele trebuincioase. In vite vor da molime nemaivazute si oamenii, nemaifiind in stare sa le ingroape le vor lasa sa se descompuna, otravind aerul cu niste miasme groaznice. Taranii vor suferi din cauza atacurilor orasenilor, care, in cautare de hrana, se vor imprastia prin sate, gata sa omoare omul pentru o bucata de paine! Da, pentru acea bucata pe care acum nu o pot inghiti fara condimente si sosuri,vor fi varsari de sange.

Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va sterge toate hotarele moralitatii . Si pentru sateni noaptea va fi un timp al groazei, pentru ca anume noaptea se vor intampla cele mai crunte jafuri. Dar trebuie nu doar sa supravietuiesti, ci si sa pastrezi averea pentru lucru, altfel amenintarea mortii de foame va fi o realitate. Insisi oamenii, la fel ca in oras, vor fi vanati. Dintr-o parte, va parea ca s-au intors vremurile de dinainte de potop. Dar nu. Pe atunci, asupra lumii, dainuia cuvantul lui Dumnezeu: “Cresteti si va inmultiti“. Acum, insasi viata omenirii, esenta sa, e indreptata spre negarea harului si a lucrarii lui Dumnezeu. Dar nici acesta nu este sfarsitul.”

 

Cititi va rog mai multe in articolul:

Text remarcabil despre APOCALIPSA – VIZIUNILE STARETULUI ANTONIE

Cititi va rog si:

CENZURAREA “Viziunii a doua a Staretului Antonie”. Sau cum ne-am luat o teapa timp de vreo 9 ani de la site-ul “RAZBOI INTRU CUVANT” (actualmente “CUVANTUL ORTODOX”)

STARETUL ANTONIE: Catastrofe naturale, inundatii si cutremure vor distruge orasele si vor nimici mare parte dintre locuitori. Restul vor fi prada bandelor …

STARETUL ANTONIE: „La venirea antihristului, totul deja e pregatit, centralizarea e deplina, poporul e numarat, fiecare e cu numarul sau si cu cartela sa, iar în ea e inclus totul, până şi opiniile omului şi concepţia lui despre lume” / CAND A INCEPUT TOTUL? / Si mai ales: CE PUTEM FACE?

Starețul Antonie despre ANTIHRIST: „Totul se va petrece prin intermediul instituțiilor bancare”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

22 comentarii

 1. Poate se satura cu cei de la oras 🙂 … lasand gluma la o parte, fuga in munti ar trebui exersata de pe acum. Lasati concediile la mare si faceti drumetii in munti. Asa puteti gasi un loc potrivit unde sa va stabiliti. Nu trebuie sa fie intr-o zona locuita de altii, nici prea retras.
  Acum nu stie nimeno daca vom prinde acele vremuri, dar e bine sa ne pregatim pe noi si copiii nostri

 2. Profețiile acestea ne pun în temă cu ce va fi. Vom vedea pe unde vom scoate cămașa, însă până atunci să ne antrenăm în credință, adică în adevăr, dreptate, omenie. Doamne ajută !

  1. Vai de tine…ramai tu nepasatoare si ai sa simti pe pielea ta..
   Nici Dracu nu crede tu de ce ai crede…
   Cine ii slujeste lui bu are frica, cei ce il iubim pe Dunnezeu ne este frica.
   Asa ca mai gandestete…

 3. Da secvențele sunt din filmul the road 2009 din păcate exact așa va fi sa vedeți doamne ferește in timpul războiului sau in zilele foametei ce tocănița vor face din noi bandele de țigani interlopi sau satrele de pe la marginea satelor

 4. E amuzanta fraza cu sens peiorativ…ca sa nu ai un soc cand ajungi de pe asfalt in padure…dar e si absolut adevarata la propriu.Daca veti urmari la orasele mari indeosebi ,cum se comporta cei evoluati ,atunci cand sunt in jurul unor zone de santier ,gen se fac trotuare in fata blocului ,se sapa un sant ptr a se introduce o teava de apa sau s-a decopertat asfaltul si se lucreaza la fundatia de piatra, te doare capul ,iar ei nu pot efectiv sa calce pe…pamant,parca au o frica totala de a calca pe pamant si devin total nervosi si panicati….si noi pe unde trecem?!!…cu toate ca e la cinci metri latime sau lungime fara nici un obstacol in jur,dar e …pamant si evoluatului ii este frica.E chiar de ras ,dar ,,cetateanul european” e foarte incruntat in fata acestei mari enigme (hahaha).

 5. Sa-mi fie cu iertare dar as avea si eu o intrebare. Poate sunt eu mai nestiutoare sau “ignoranta” . Daca in vremurile acelea am putea avea sansa sa fim mucenici , de ce ar trebui sa fugim undeva sa ne gasim un loc unde sa ne ascundem ?

  1. Georgiana
   Pt ca Dumnezeu ne spune sa fugim!
   Mucenic decide numai Dumnezeu cine sa fie.
   Mantuitorul ne spune sa fugim ..nu sa stam…cand vom vedea “uraciunea pustiirii”…..eu cred ca e bine sa-L ascultam, decat sa facem pe eroii!

   ” Deci, cand veti vedea uraciunea pustiirii ce s-a zis prin proorocul Daniel, stand in locul cel sfant – cine citeste sa inteleaga.
   Atunci cei din Iudea sa fuga in munti.
   Cel ce va fi pe casa, sa nu se coboare ca sa-si ia lucrurile din casa.
   Iar cel ce va fi in tarina sa nu se intoarca inapoi, ca sa-si ia haina.” ( Sfanta Evanghelie dupa Matei)

  2. Georgiana,

   Spune Sfantul Ioan Gura de Aur:

   ————————————————

   “Auzind Iisus ca Ioan a fost prins, S-a dus in Galileea” Matei 4, 12

   Pentru care pricina S-a dus Iisus in Galileea? Iarasi, ca sa ne invete sa nu mergem in intampinarea incercarilor, ci sa fugim de ele si sa le evitam. Ca nu-i o crima sa nu te arunci singur in primejdie, ci sa nu i te impotrivesti cu barbatie, cand ai cazut in ea.

   ————————————————–

   Din Omilii la Matei.

   1. Exact Mircea. Aici, Iisus Hristos ne mai spune ceva – Să fim treji, iar atunci când auzim că vreunul din frații noștri a fost ridicat de stăpânii acestei lumi antihristice, să fugim acolo unde știm că ne putem ascunde împreună cu frații noștri. E semnul/semnalul retragerii creștinilor. Iar eu cred că acesta este foarte aproape.
    Salvați cărțile, fraților!! Mă iertați că voi repeta această atenționare la nesfârșit.

  3. Am citit ca in vremea aceea lumea va fi vanata sa li se puna pecetea .La inceput omul va merge de bunavoie ,dupaia va fi fortata ,vanata .

  1. “Când se face seară, ziceţi: Mâine va fi timp frumos, pentru că e cerul roşu.
   Iar dimineaţa ziceţi: Astăzi va fi furtună, pentru că cerul este roşu-posomorât. Făţarnicilor, faţa cerului ştiţi s-o judecaţi, dar semnele vremilor nu puteţi!”

   Ai auzit vreodată cuvintele astea?

 6. Nu citiți bine! Părintele zice, că nici cei de la sate nu vor avea odihnă, nu zice de creștinii de la sate. Că atunci dară de ce ne-ar fi recomandat atâția Părinți retragerea la sate(Părintele Paisie Aghioritul, și alți, intre care și părintele Justin – desi poate nu public). Totuși eu cred ca Părinții pentru altceva au recomandat retragerea la sat orășenilor, de ce? Pentru că habar nu au cum să se descurce în această lume zidită de Dumnezeu pentru om, nu știu să lucreze acest pământ, pe care Dumnezeu i-a poruncit să-l lucreze cu sudoarea frunții, și care rodește spini și palamidă. Deci văd retragerea la sate doar ca o pregătire și nu ca un scop în sine. Ca zice scriptura “Iar femeia a fugit în pustie, unde are loc gătit de Dumnezeu, ca să o hrănească pe ea, acolo, o mie două sute şi şaizeci de zile.[…] Şi femeii i s-au dat cele două aripi ale marelui vultur, ca să zboare în pustie, la locul ei, unde e hrănită acolo o vreme şi vremuri şi jumătate de vreme, departe de faţa şarpelui.
  15. Şi şarpele a aruncat din gura lui, după femeie, apă ca un râu ca s-o ia apa.
  16. Şi pământul i-a venit femeii într-ajutor, căci pământul şi-a deschis gura sa şi a înghiţit râul pe care-l aruncase balaurul, din gură.
  17. Şi balaurul s-a aprins de mânie asupra femeii şi a pornit să facă război cu ceilalţi din seminţia ei, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi ţin mărturia lui Iisus.(apocalipsa 12)” Femeia despre care vorbește Sf. Ioan Teologul este Biserica. Deci ca să înțelegeți mai bine care este soarta Bisericii. Observați faptul cum pământul sare în ajutor femeii.

  Iertați!

  1. Din ceea ce înțeleg eu, din text reiese că profeția Sf. Antonie se referă mai ales la perioada de domnie a antihristului (zice: Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va șterge toate hotarele moralității).
   Iar în această perioadă, Hristos și Sfinții Părinți ne-au spus clar că trebuie să fugim și să ne ascundem în peșterile și în crăpăturile pământului dacă vrem să ne mântuim.
   Retragerea la sat nu e o opțiune pentru perioada domniei antihristului, dar e o opțiune pentru perioada dinaintea acesteia, așa cum ne învață diverși sfinți și oameni duhovnicești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button