X

CONFIRMARE de la un fost deputat: SOROS vrea să aducă în România UN MILION de refugiați

Am publicat la începutul lunii REAL? Plan ocult – în ROMÂNIA trebuie să ajungă UN MILION de REFUGIAȚI. Iată că avem și o confirmare.

Planul de ocupare a României este în faza finală, pentru că Soros aduce un milion de refugiaţi musulmani în locul a patru milioane de români plecaţi la muncă în Occident, scrie fostul deputat PSD din legislatura trecută Ninel Peia pe pagina sa de Facebook.

“Informaţiile mele, care vin de peste Ocean, de la cel mai înalt nivel posibil, spun că ne îndreptăm ca oile spre un final catastrofal, bine ticluit şi implementat, pas cu pas, de vectori de influenţă vizibili, dar şi invizibili, susţinuţi politic şi administrativ de “idioţii utili” bine înşurubaţi într-un sistem ce le permite să acţioneze oricând împotriva intereselor noastre naţionale.

Unul dintre aceste planuri, elaborate în anii ’90 de Soros a început prin distrugerea economiei româneşti şi, în special a agriculturii, o zonă-refugiu, în care oricând am fi excelat fără mari eforturi ca stat.

Un milion de refugiaţi musulmani în locul a patru milioane de români plecaţi la muncă în Occident. Nu sunt mulţi, veţi spune. Aşa o fi, dar ştiţi care este rata de înmulţire a acestora faţă de a noastră. Vă spun eu: în 20 de ani, un sfert de Românie va fi musulmană, cu legi şi limbă proprii, cu obiceiurile lor, cu cultura şi felul lor de trai. De ce oare am avea o ditamai moschee, în curând în Bucureşti? Este o invazie paşnică. De nerefuzat din condiţii umanitare, dar destructivă prin însăşi existenţa ei printre ai noştri. România va fi ocupată fără să se tragă un foc de armă, ba chiar împărţind mămăliga noastră, de milă, cu viitorul ocupant. Şi uite aşa nu vom mai vorbi, destul de repede, despre naţinea română”.

Integral aici.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Evreii islamizează Europa prin Uniunea Europeană marxist-culturală, pe care au creat-o şi o conduc.
    Evreii spun cu gura lor că vor distruge popoarele europene prin amestec rasial!

    Uniți-vă, români! Trebuie să ne eliberăm din lagărul marxist UE! Uniți-vă împotriva clasei politice care execută ordinele primite de la Soros-UE!

    https://www.youtube.com/watch?v=GLsMJmCIqZg

  2. Văd din ce în ce mai des în București la metrou, prin supermarketuri, pe stradă grupuri de 2, 3 până la 5-6 bărbați arabi, toți foarte tineri. Anul trecut pe vremea asta nu vedeam atâția arabi. Așadar intră în țară tot mai mulți musulmani, fără ca noi să știm nimic. Nu ni se spune în mod oficial câți refugiați musulmani au intrat de fapt în România de când a început această criză. Milioane de români au părăsit România, și în locul lor vor să-i aducă pe acești sălbatici închinători la diavol. Și românii nu fac nimic ca acest lucru să nu se întâmple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!