X

ITALIA: Instanța a RESPINS ancheta despre SIGURANȚA VACCINURILOR / Senatorul Bartolomeo Pepe: TIRANIA DEPĂȘEȘTE regimul din COREEA DE NORD. Industria VACCINURILOR e o MAFIE [Video]

de null

Asociația consumatorilor din Italia a deschis o investigație solicitând claritate cu privire la consecințele pentru sănătatea umană și interesele economice din spatele vaccinului hexavalent. Instanța a respins solicitarea. După cum a declarat senatorul Barolomeo Pepe – dreptul la replică nu există – industria vaccinurilor e o mafie. În Italia totalitaristă, vaccinarea condiționează accesul la educație, astfel că în 2025 unul din doi copii ar putea suferi de autism…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În mai s-a deschis o anchetă – „Torino, vaccini: procura apre un’inchiesta dopo l’esposto del Codacons” – după cum putem citi pe torino.repubblica.it. Iată traducerea:

Torino, vaccinuri: procuroratura deschide o investigație după expunerea Codacons (coordonarea asociațiilor pentru protecția mediului și a drepturilor utilizatorilor și consumatorilor)

Asociația consumatorilor solicită clarificarea combinațiilor de vaccinuri hexavalente.

Procurorul public din Torino a deschis o investigație privind vaccinurile comercializate în Italia în urma expunerii date de Codacons. Asociația consumatorilor solicită clarificarea vaccinului hexavalent și a efectelor combinării a 6 vaccinuri, pentru sănătatea umană.

„În centrul expunerii Codacons, există un studiu științific publicat în ianuarie de către Jurnalul Internațional despre Vaccinuri și Vaccinare și condus de doi specialiști în nanotehnologie: Antonietta Gatti și Stefano Montanari” – explică asociația – „care au analizat vaccinurile hexavalente de la Glaxo relevând contaminare cu micro și nanoparticule”.

Dosarul deschis de procurorul Vincenzo Pacileo nu conține momentan o acuzație. Magistratul a încredințat cercetări specifice Nas (Nuclei Antisofisticazioni e Sanità dell’Arma – se refera la o sectie carabinieri) și poate cere o expertiză specială.

„Scopul nostru”, explică Carlo Rienzi, președintele Codacons, „nu este de a submina credibilitatea vaccinurilor sau de a contesta importanța vaccinării, despre care noi credem că este indispensabilă, dar căutăm claritate, mai ales în combinația vaccinurilor multiple cu privire la consecințele pentru sănătatea umană, și interesele economice din spatele acestui vaccin hexavalent.”

„Procurorul” – continuă Rienzi – „trebuie, de asemenea, să clarifice misterul dispariției antidiftericului din Italia, disponibil doar în combinație cu alte vaccinuri, și să facă lumină asupra documentului secret Glaxo publicat din eroare în rețea, care conține o listă cu multe efecte adverse la vaccin, care nu ar fi fost înaintat niciodată autorităților sanitare”.

Investigatia a fost respinsă de instanță în septembrie, după cum putem citi la Vaccini. Tar Lazio respinge istanza Codacons su circolare Miur-Salute pe quotidianosanita.it:

Vaccinuri. Tribunalul administrativ al regiunii Lazio (TAR) respinge instanța asociației consumatorilor Codacons asupra circularei MIUR din Sănătate

A fost acceptat faptul că circulara, amintind obligația de a prezenta documentația despre vaccinare până la termenul de 11 septembrie 2017 (în caz contrar cu penalizarea de a nu mai avea acces la serviciile educaționale pentru copii și la grădinițe), a prevăzut, de asemenea, că până la acel termen poate fi depusă o simplă declarație echivalentă! PRONUNȚAREA TAR LAZIO.

08 Sept. – Președintele Secției IIIc al TAR Lazio a respins cererea de măsuri de precauție urgente înaintată de Asociația CODACONS, referitoare la anticiparea respectării obligativității de vaccinare, ca cerință pentru accesul la serviciile educaționale pentru copii și la grădinițe, cuprinsă în decretul-lege privind „prevenirea apariției îmbolnăvirilor, prin vaccinare”.

TAR a recunoscut că Circulara nr. 0001679 din data de 1/09/2017, a Ministerului Sănătății și MIUR (Ministerul Educației, Universității și Cercetării), amintind obligația de depunere a documentației de vaccinare până la data de 11 septembrie 2017 (în caz contrar cu penalizarea de a nu mai avea acces la serviciile educaționale pentru copii și la grădinițe), a prevăzut ca în acest termen să poată fi prezentată o simplă declarație înlocuitoare și că în acest caz documentația aferentă trebuie să fie prezentată într-un termen mult mai larg, până la data de 10 martie 2018.

Ținând cont de aceste lucruri, TAR a considerat nesatisfăcătoare „motivele de extremă gravitate și urgență care fac obiectul acordării protecției monocratice provizorii cerute”, cu respingerea procedurii preventive avansate de Asociația CODACONS.

În final, transcriptul edificator al unei scurte întrevederi cu reporterii din mass media a senatorului Bartolomeo Pepe. Videoclipul a apărut pe la7.it/piazzapulita – Senatore Pepe: ‘Parlare di vaccini oggi non si può, perché c’è una mafia’.

https://www.youtube.com/watch?v=PjLFkK6WgMY

Senator: Nu a reușit efectuarea unui raport al reacțiilor adverse. Datele se dau la întâmplare, nu  se înțelege cine controlează pe cine, și mai mult de atât – controlorii îi plătesc pe controlați ca să facă așa numitele analize – atunci de ce trebuie să fac un vaccin de care nu sunt sigur?!

Reporter: Dumneavoastră sunteți senator și pe Facebook asociați vaccinurile cu autismul.

S: Nu, asta nu e adevărat. Se pare că totul este raportat, mai puțin faptul că sunt daune corelate, în special autismul.

Sunt însuși companiile farmaceutice care zic asta.

Comentator: Bartolomeo Pepe a votat în Senat cu mișcarea -“5 stele” – azi face parte din grupul GAL și abia s-a întors în țară dintr-o misiune instituțională în Coreea de Nord.

După părerea lui, acolo e mult mai bine, decât la noi cu vaccinurile.

S: Acolo vaccinurile se fac la 3 ani și sunt numai patru tipuri. Cazurile de autism și reacțiile adverse sunt mult mai puține, dar e regimul…

R: Datele Guvernului coreean despre asta nu arată că sunt foarte accesibile.  Dumneavoastră ați reușit să citiți datele Guvernului Coreei de Nord? Asta e o nebunie! Și după dumneavoastră datele Coreei de Nord sunt transparente?

S: Ascultă, ai dreptate! Nu sunt accesibile datele despre reacțiile adverse și acesta e un fapt …

Dar e adevărat și că dacă mergi în trei săli de clasă azi în Italia, în fiecare clasă găsești practic câte un copil autist și nu știm dacă e de la vaccin, dar oricum de acolo este.

R: În școlile italiene, în fiecare clasă e un copil autist?

S: Aproape în fiecare clasă! Unul din 50. Acestea sunt datele si dacă continuăm în felul ăsta, în 2025 vor fi unul din doi! Aproape în fiecare clasă este unul.

R: Asta nu e statistică.

S: Aproape… facem unul din doi…

R: E… un pic…

S: Zici că e o prostie și asta…

R: Nu, e un pic exagerat…

S: E un pic documentat… vrei să mergem pe internet să… Vrem să vedem câți sunt copiii?

R: Dumneavoastră sunteți în instituții…

S: Noi suntem în instituții Dar cine comandă? Laurenzini! Trebuie să vorbești cu Laurenzini nu cu mine. Mai întâi, ascultă-mă.

Trebuie să fii mai atent la ce faci cu vaccinurile, pentru că avem o problemă cu vaccinurile…

R: Atunci, uitati, eu nu îl vaccinez pe fiul meu. Dumneavoastră vă luați responsabilitatea?

S: Îmi asum toate responsabilitățile, si vă zic, fiți atenti cum vă vaccinați, pentru că avem o problemă cu vaccinul… Să vorbești astăzi despre vaccinuri, nu se poate… pentru că e o mafie.

R: O altă problemă e că multă lume nu-și vaccinează copiii…

S: Cu siguranță că așa este, dar cum faci să ai incredere în astfel de instituții…

R: Și asta nu poate fi o problemă?

S: Problema e că, politic vorbind, ăștia nu sunt în stare să rezolve problema, și suntem complet sub puterea multinaționalelor, nu numai a celor farmaceutice, dar și cele ale petrolului, și multe altele.

Eu nu pot să fac altceva decât să renunț, asta pentru că sunt în opoziție și responsabilitatea morală și conștiința, le dăm cui stă la guvern, și cine își ia responsabilitatea, trebuie să se gândească numai cum să vândă vaccinuri, și nu la sănătatea italienilor!

Din păcate asta e realitatea, băieți!

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. De ce oare a fost respins? Cred ca putem sa ne raspundem si singuri. Se pare ca in nicio tara nu mai sunt oameni patrioti, nu mai tin cu neamul lor, toti nemernici s-au facut. Despre neamul nostru ce sa mai spunem, nu mai este unul care vrea binele acestui popor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button