X

Rachete cu URANIU detonate în România de AMERICANII găzduiți la baza militară Kogalniceanu. AUTORITĂȚILE își declină compentența, iar MAPN REFUZĂ să vorbească. Voi CE ȘTIȚI despre acest fapt?

de null

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-RomâniaInterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Mistificare, dar de ce la TV? Pentru ca pe viitor cand o aparea o informatie REALA sa se poata spune, „o, nu, mistificare, au mai fost din astea!”? Asta da manipulare!
    Si s-au terminat specialistii nostri, de au avut nevoie de „consilieri” americani?

  2. Uraniu scazut? Doar fasolea e scazuta. Uraniul este saracit, adica opusul celui imbogatit. Dar daca voi credeti Romania TV, probabil ca habar nu aveti nici macar ce este uraniul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.