X

Rachete cu URANIU detonate în România de AMERICANII găzduiți la baza militară Kogalniceanu. AUTORITĂȚILE își declină compentența, iar MAPN REFUZĂ să vorbească. Voi CE ȘTIȚI despre acest fapt?

Categorii
Anti-românismInterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Mistificare, dar de ce la TV? Pentru ca pe viitor cand o aparea o informatie REALA sa se poata spune, „o, nu, mistificare, au mai fost din astea!”? Asta da manipulare!
    Si s-au terminat specialistii nostri, de au avut nevoie de „consilieri” americani?

  2. Uraniu scazut? Doar fasolea e scazuta. Uraniul este saracit, adica opusul celui imbogatit. Dar daca voi credeti Romania TV, probabil ca habar nu aveti nici macar ce este uraniul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!