X

BENEFICIILE unei LAMAI consumate zilnic

de null

Ficatul are abilitatea de a produce celule noi, iar pentru a-l ajuta să fie sănătos nu trebuie decât să consumi un pahar de apă cu lămâie pe stomacul gol în fiecare dimineaţă.

PROPRIETĂŢI: Apa cu lămâie previne oxidarea celulelor ficatului. Apără acest organ vital împotriva degradării ce poate fi cauzată de un nivel ridicat de toxine și celule adipoase. Reglează absorbția zaharurilor și a grăsimilor, prevenind suprasolicitarea ficatului.

Grație conținutului bogat de antioxidanți și a puterii alcalinizante a acestui fruct, apa cu lămâie are abilitatea de a detoxifia ficatul, facilitând producerea de celule noi și sănătoase.

Nu uita, zeama de lămâie este un antiseptic natural, ceea ce înseamnă că este utilă împotriva bacteriilor nocive care pătrund în organism împreună cu alimentele consumate.

Protejează ficatul împotriva cirozei hepatice

Puține fructe au un conținut mai mare de vitamine și minerale decât lămâile. De aceea, acest fruct are abilitatea de a proteja ficatul împotriva cirozei hepatice și de a remedia deficiența de vitamine asociate cu această maladie. O singură cană de apă cu lămâie în fiecare dimineață este de ajuns pentru a-ți fortifica ficatul. Acest tratament funcționează în mod optim dacă este administrat timp de cinci zile, urmate de cinci zile de pauză.

Apa cu lămâie este miracol şi pentru INIMĂ:

-Menține elasticitatea venelor și arterelor, prevenind arterioscleroza.

-Previne lipirea plăcii ateromatoase de artere și scade nivelul de colesterol „rău” (LDL) din sânge.

-Reglează tensiunea arterială.

– Îmbunătățește circulația și previne formarea cheagurilor de sânge.

– Inhibă dezvoltarea bacteriilor periculoase în sânge.

ATENŢIE! Nu toate lămâile oferă aceleași beneficii. Evită-le pe cele prea coapte deoarece acestea au un conținut prea mare de zahăr. Pe cât posibil, optează pentru lămâi ecologice și asigură-te că fructele sunt ferme la atingere.

-Amestecă zeama obținută dintr-o jumătate de lămâie cu un pahar de apă caldă. Asigură-te că apa are un conținut scăzut de minerale.

-Folosește acest remediu timp de cinci zile consecutive, apoi fă o pauză de două-cinci zile înainte de a începe din nou tratamentul. Monitorizează-ți atent starea și reacțiile organismului. În general, acest remediu ar trebui să-ți facă bine, titrează dozadesanatate.ro.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Sănătate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Da, dar lamaia are acid citric si scoate calciul din corp pentru neutralizare, asa ca nu cred ca e recomandabil sa mananci cate o lamaie pe zi ca risti pierderi masive de calciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.