X

Sediul DRACILOR la București: TEMPLUL MASONIC a primit AUTORIZAȚIE de construire

de null

Viitorul sediu al “Marii Loje Naționale din România” a primit autorizația de construire. Documentația de urbanism a fost aprobată încă din decembrie 2015.

Foto: arenaconstruct.ro

Terenul din b-dul Expoziției, nr. 24F, se află în domeniul public al statului fiind administrat de RAPPS și a fost dat în folosință gratuită pentru 49 de ani Asociației Marea Lojă Naţională din România în vederea edificării unei clădiri de interes public.

Imobilul va avea funcții mixte, săli de conferințe/întruniri, bibliotecă, muzeu, club/alimentație publică/comerț și birouri/arhivă, conform aeroconstruct.ro.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Masonerie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. pai masonii de la conducere si-au facut pe propriul plac ! Vine urgia lui Dumnezeu peste ei, daca NU se intorc !!!!!!! DOAMNE FERESTE !!!!!!!

 2. Domnule Ioan Pârv,pai și dracii sunt in aproapiere;deci la ce va referiti când spuneți ,,aproape”?!?in plus,de unde știți că va fi construit?eu de exemplu nu știu ce se va întâmpla împrejurul meu nici macar peste câteva ore,dvs.spuneti de ceva ce teoretic ar trebui sa se întâmple peste foarte multe luni;aveți darul viziunii?

  1. Domnule P.M.,

   ,,Aproape,, este un termen foarte frecvent folosit in limbajul uzual al creștinilor. Înțelesul lui e dat in Pilde, Noul Testament. In ce privește partea a doua a întrebării, cred ca e știut faptul ca la început a fost Cuvantul. Aşadar, orice se va face, CU voia lui Dumnezeu se va face.
   Domnule P.M., cred ca e lămuritor.
   Cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.