X

Sediul DRACILOR la București: TEMPLUL MASONIC a primit AUTORIZAȚIE de construire

Viitorul sediu al “Marii Loje Naționale din România” a primit autorizația de construire. Documentația de urbanism a fost aprobată încă din decembrie 2015.

Foto: arenaconstruct.ro

Terenul din b-dul Expoziției, nr. 24F, se află în domeniul public al statului fiind administrat de RAPPS și a fost dat în folosință gratuită pentru 49 de ani Asociației Marea Lojă Naţională din România în vederea edificării unei clădiri de interes public.

Imobilul va avea funcții mixte, săli de conferințe/întruniri, bibliotecă, muzeu, club/alimentație publică/comerț și birouri/arhivă, conform aeroconstruct.ro.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Masonerie
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. pai masonii de la conducere si-au facut pe propriul plac ! Vine urgia lui Dumnezeu peste ei, daca NU se intorc !!!!!!! DOAMNE FERESTE !!!!!!!

 2. Domnule Ioan Pârv,pai și dracii sunt in aproapiere;deci la ce va referiti când spuneți ,,aproape”?!?in plus,de unde știți că va fi construit?eu de exemplu nu știu ce se va întâmpla împrejurul meu nici macar peste câteva ore,dvs.spuneti de ceva ce teoretic ar trebui sa se întâmple peste foarte multe luni;aveți darul viziunii?

  1. Domnule P.M.,

   ,,Aproape,, este un termen foarte frecvent folosit in limbajul uzual al creștinilor. Înțelesul lui e dat in Pilde, Noul Testament. In ce privește partea a doua a întrebării, cred ca e știut faptul ca la început a fost Cuvantul. Aşadar, orice se va face, CU voia lui Dumnezeu se va face.
   Domnule P.M., cred ca e lămuritor.
   Cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!