X

Sediul DRACILOR la București: TEMPLUL MASONIC a primit AUTORIZAȚIE de construire

de null

Viitorul sediu al “Marii Loje Naționale din România” a primit autorizația de construire. Documentația de urbanism a fost aprobată încă din decembrie 2015.

Foto: arenaconstruct. ro

Terenul din b-dul Expoziției, nr. 24F, se află în domeniul public al statului fiind administrat de RAPPS și a fost dat în folosință gratuită pentru 49 de ani Asociației Marea Lojă Naţională din România în vederea edificării unei clădiri de interes public.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Imobilul va avea funcții mixte, săli de conferințe/întruniri, bibliotecă, muzeu, club/alimentație publică/comerț și birouri/arhivă, conform aeroconstruct.ro.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. pai masonii de la conducere si-au facut pe propriul plac ! Vine urgia lui Dumnezeu peste ei, daca NU se intorc !!!!!!! DOAMNE FERESTE !!!!!!!

 2. Domnule Ioan Pârv,pai și dracii sunt in aproapiere;deci la ce va referiti când spuneți ,,aproape”?!?in plus,de unde știți că va fi construit?eu de exemplu nu știu ce se va întâmpla împrejurul meu nici macar peste câteva ore,dvs.spuneti de ceva ce teoretic ar trebui sa se întâmple peste foarte multe luni;aveți darul viziunii?

  1. Domnule P.M.,

   ,,Aproape,, este un termen foarte frecvent folosit in limbajul uzual al creștinilor. Înțelesul lui e dat in Pilde, Noul Testament. In ce privește partea a doua a întrebării, cred ca e știut faptul ca la început a fost Cuvantul. Aşadar, orice se va face, CU voia lui Dumnezeu se va face.
   Domnule P.M., cred ca e lămuritor.
   Cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE