X

Video: SRI-ul ne spune un banc prost cu spioni

bratislav-zivkovic-foto-reuters-
Bratislav Zivkovic. Foto: http://webtribune.rs/bratislav-zivkovic-svedoci-zvali-cetnike-iz-srbije-da-nameste-napad-na-mila-dukanovica/

Avem 7 servicii secrete si mai multi agenti secreti decat Franţa şi Germania la un loc. Numărul acestora e depăşit doar de cel al FBI:

De ce sunt atat de multi INTRUSI in Romania? Unul din raspunsuri: avem mai multi AGENTI SECRETI decat Franţa şi Germania la un loc. Numărul acestora e depăşit doar de cel al FBI. Dar DE CE AVEM ATAT DE MULTI agenti?

Si rezultatele se vad, iar ele sunt stralucite. Iata ultima actiune a SRI. Una glorioasa. De rasunet international. Pe surse se aude ca specialistii Mossad, CIA si MI5 s-au urcat deja in avioane, caci vin umili la Bucuresti sa ia notite.

Asadar, vizionati va rog declaratia de presa de pe contul de facebook al Serviciului Roman de Informatii:

 

Gepostet von SRI – Serviciul Român de Informații am Dienstag, 14. November 2017

 

Pentru cititorii mai noi ai portalului OrtodoxInfo, facem precizarea ca randurile de mai sus au fost ironice. Informatia despre numarul de agenti este insa foarte serioasa.

Lasand deci ironia la o parte, intrebam:

CE-A FOST ASTA?

Pai de aia primeste SRI-ul sume colosale de bani? Ca sa se laude cu ce? Ca nu stiu ce nationalist sarb, ce a luptat pentru Crimeea, a vrut niste hartoage de la Kogalniceanu dar n-a putut caci serviciile sunt vigilente si nu va mai intra in Romania in urmatorii 15 ani, ca atare sa dormim linistiti.

Dar pentru cine lucra, nu ne-au mai spus. Sau nu stiu nici ei? Sau lasa sa se subinteleaga, ca ar lucra pentru rusi? Adica serviciile ruse atat de jalnice sunt, incat se bazau pe un barbos (foto sus) arhicunoscut pe internet?

Pare un banc prost cu spioni.

Sau poate au dat-o cu manta, ca sa transmita ei un mesaj apropo de stirea asta:

TENSIUNI puternice între Ucraina și Serbia

 

Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Greu de văzut 1,din cauza camuflajului natural a fost f greu de recunoscut dar dibăcia serviciilor a fost mai presus de orice chiar mai sus decat interesele tării.cu ajutorul dispozitivului gps ascuns in barbă au reusit.bravo!

  2. Dar 150 miliarde furate , trecute peste graniță SRI dormea s-au servevea destul cu Ghita si seful SRI Coldea barbugiul plimbare pe banii hoților , infractorilor de talia Ghita… nu m-ai aburiti SRI….

  3. Vrajeala de doi lei… „prevenirea oricaror riscuri si amenintari la adresa cetatenilor Romaniei”???!!! Pai mai inainte pomenea de „parteneri externi”, blablabla… Au prevenit asa de bine pana acum, incat peste 4 milioane de romani au plecat in bejenie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!