X

Transportul public din New York A RENUNTAT la salutul „DOAMNELOR SI DOMNILOR” pentru mesaje de gen neutru

FOTO: https://i.ytimg.com/vi/3dJDmdaBwKg/maxresdefault.jpg

Metroul și autobuzele din New York au renunțat la salutul „doamnelor și domnilor”, care precedau mesajele lor, în favoarea unor saluturi de gen neutru.

Potrivit reprezentanților instituțiilor de transport public, astfel mesajele vor fi transmise mult mai clar către pasageri.

O acțiune similară a avut loc în vara acestui an și în Londra, în urma unei campanii puternice a homosexualilor.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Cred ca e cazul sa ne detasam din ce in ce mai mult de „sistem”, prin „sistem” intelegand o sandrama asupra careia nu avem nici un fel de control, care ia decizii impotriva logicii si a bunului-simt.
    E bine sa ne detasam, adica sa ne folosim din ce in ce mai putin de ceea ce ne ofera „sistemul”, chiar pana la delimitarea totala, pentru ca altfel ne obisnuim cu aberatiile, cu anormalul, si pana la urma vom fi „infectati” cu conceptiile „sistemului”.
    Deci sa interactionam cat mai putin cu aceasta sandrama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!