X

Nu suportă Crăciunul? Suporterii marocani au VANDALIZAT magazine, localuri și instalaţiile pentru târgul de CRACIUN la Bruxelles

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nu suportă Crăciunul? Haos și violență extremă pe străzile din Bruxelles, seara trecută. Sute de suporteri marocani au vandalizat mai multe magazine, localuri şi au distrus instalaţiile pentru târgul de Crăciun spre tristețea copiilor și a localnicilor.

Pentru a-i îndepărta pe suporterii violenţi, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească tunuri cu apă. Incidentul a avut la scurt timp după calificarea Marocului la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, de anul viitor.

https://youtu.be/tN1sFxillCI

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Azi, 13 nov, intre orele 20.00-22.00 la Nasul TV vor vorbi in cadrul emisiunii, pe tema obligativitatii vaccinurilor, urmatorii:
    – dr. Adrian Cacovean (un medic f credincios!)
    – Radu Morar
    – un avocat
    – Gabriel Apreutesei
    – actrita Ani Cretu (din cate stiu are un copil afectat grav de un vaccin).

    cand il loveste Sistemul pe cate unul in cap, incepe sa isi revina ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button