X

Nu suportă Crăciunul? Suporterii marocani au VANDALIZAT magazine, localuri și instalaţiile pentru târgul de CRACIUN la Bruxelles

Nu suportă Crăciunul? Haos și violență extremă pe străzile din Bruxelles, seara trecută. Sute de suporteri marocani au vandalizat mai multe magazine, localuri şi au distrus instalaţiile pentru târgul de Crăciun spre tristețea copiilor și a localnicilor.

Pentru a-i îndepărta pe suporterii violenţi, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească tunuri cu apă. Incidentul a avut la scurt timp după calificarea Marocului la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, de anul viitor.

Categorii
RevolteSport
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. Azi, 13 nov, intre orele 20.00-22.00 la Nasul TV vor vorbi in cadrul emisiunii, pe tema obligativitatii vaccinurilor, urmatorii:
  – dr. Adrian Cacovean (un medic f credincios!)
  – Radu Morar
  – un avocat
  – Gabriel Apreutesei
  – actrita Ani Cretu (din cate stiu are un copil afectat grav de un vaccin).

  cand il loveste Sistemul pe cate unul in cap, incepe sa isi revina ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!