X

VACCINAREA obligatorie in Canada. MARTURIA unei surori pentru OrtodoxINFO

Azi va voi scrie despre vaccinuri.

Din septembrie pana in prezent am primit trei notificări de la departamentul de sănătate publica al școlii. Trei avertismente scrise (nu voi pomeni de cele telefonice).

In curând unul din cei trei copii ai noștri va fi suspendat de la școala dacă nu vom prezenta o declarație pe propria răspundere ca nu vrem sa il vaccinam.
Am făcut o declarație pentru fiecare copil in parte (ca in fiecare an dealtfel), dar între timp legislația s-a schimbat, motiv pentru care am primit ultimele avertismente ca dacă nu vom contacta departamentul de sănătate publica al școlii și nu vom prezenta documentul potrivit, fiica noastră va fi suspendată de la școală pe o perioadă de timp nelimitată până în momentul în care ne vom adapta cerințelor. Vorbesc doar despre fiica noastră pentru ca ea trebuie sa se prezinte la un rapel și dacă nu ma insel este MMR.
Noua legislație cere părinților care nu vor să-și vaccineze pe proprie răspundere copii să participe la un seminar pro vaccinare, iar la sfârșit vor primi un certificat ca au luat parte la acest curs de informare și un formular de declarație pe propria răspundere care trebuie semnat în fața unui notar public.
Certificat vaccin
Formular Declaratie pe propria raspundere
Formular Declaratie pe propria raspundere
Cu această declarație și cu diploma obținută în urma cursului părinții au dreptul să își scutească copiii de la vaccinuri. Semnate cu numele vor fi introduse intr-o baza de date motiv pentru care vor fi scutiți pe viitor de astfel de cerințe. Dumnezeu știe la ce va folosi aceasta baza de date pe viitor…
Dar momentan, din punctul acesta de vedere aici in Toronto, Bunul Dumnezeu încă ne dreptul să alegem pentru copii ceea ce credem de cuviință că este mai bine pt ei. Am câștigat puțin timp… La cum decurg lucrurile nu cred că va mai dura prea mult până ni se vor retrage aceste drepturi, dar sunt mulțumită ca încă avem opțiunea de liberă alegere.
Seminarul pro-vaccinare cu caracter obligatoriu pentru parintii care refuza sa-si vaccineze copii:

Din nefericire nu cred că erau mai mult de 50 de persoane sală ținând cont de faptul că s-ar putea să ofere posibilitatea unei prezențe la număr de cel puțin 200 de persoane. Este drept că acest curs s-a ținut după amiază între orele 13:00-14:00 iar locația nu era accesibilă tuturor.
Dat fiind faptul ca seminarul era in timp ce majoritatea oamenilor sunt la munca, justifica prezenta. Aș putea să mai spun că aceste cursuri se țin și seara în așa fel încât părinții care doresc să nu-și vaccineze copiii să aiba posibilitatea de a participa fără a lipsi de la muncă. Locațiile cursurilor nu sunt cele mai minunate dar fiecare părinte poate găsi o varianta de acomodare  într-un fel sau altul cu opțiunile pe care le oferă Departamentul de sănătate publică.
A fost foarte impresionant să văd oameni de diferite clase sociale oameni, care dădeau din cap sau pufăiau in semn de dezacord cu  ceea ce se declara în timpul seminarului.
Cel mai impresionant a fost sfârșitul seminarului când participanții puteau pune întrebări lectorului si marea majoritate s-a ridicat și a plecat cât a putut de repede pentru a-și ridica diplomele si evada. Asta in semn ca nimic din ceea ce au auzit nu i-a convins ca alegere lor e greșita cu atât mai mult faptul ca au fost obligați sa participe.
Prima parte nu am înregistrat-o de teama ca nu am permisiunea. Am căpătat curaj când am văzut pe cineva in sala înregistrând.
Prezentarea a început cu introducerea doctorului care urma sa țină seminarul. A ținut sa specifice ca nu se afla in nici o afiliație din industria farmaceutica și ca nu are nici un beneficiu financiar ca motiv de promovare a vaccinurilor.
Primul capitol al seminarului a descris cum și când au apărut vaccinurile, cum au salvat omenirea și cât de deosebite sunt vaccinurile oferindu-ne o așa specială protecție. Majoritatea participanțiilor se afla in sala pentru a obține certificatul de absolvire și formularul pentru declarație care la ora actuala nu se poate obține online ca in trecut și care e nul dacă nu se participa la acest curs.

Am multe de povestit despre vaccinuri și copii afectați de vaccinuri pe care i-am întâlnit personal (ca o paranteza, inclusiv fiul nostru cel mai mare a avut o reacție foarte urâta după ultimul vaccin, atunci a fost momentul decisiv când am decis sa nu ii mai vaccinam).

Categorii
ExterneVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Si eu am primit in Montreal notificare de la scoala ca fiica mea nu are toate vaccinurile (nu am mai vaccinat-o de la varsta de 2 ani).
  Pe notificare erau scrise vaccinurile care lipsesc, de fapt lipseau toate.
  Cand am fost la un control la doctorul de familie (care este roman) mi-a spus sa vaccinez doar pt meningita pt ca ea a vazut copil mort de meningita si daca ar fi avut vaccinul ar fi trait (celelalte vaccinuri nu sant importante), am cedat si am acceptat,a fost ultimul vaccin pe care l am facut.
  Mai insistenta mi s a parut asistenta, o evreica batrana care m a intrebat daca fac parte din ceva grup religios,pentru ca nici arabii si nici evreii nu vaccineaza copiii.
  De ce oare? poate ei stiu mai multe? Din cauza religiei lor tampite – a venit raspunsul

  1. Moroșanu, aproape că nu mai există cabinet în lume fără cel puțin un asistent sau un doctor care să fie jidov. Aceia au rolul principal de a raporta mai departe nevaccinații, creștinii și antisistem.

  2. Buna,noi la anul planificam să venim in Canada,la Montreal,avem fetița de doi ani complet nevaccinata,îmi poți da mai multe detalii despre înscrierea la grădiniță?e adevărat că nu o accepta dacă nu are vaccinurile făcute?Sunt puțin perplexa,practic de asta depinde mutarea noastra acolo,dacă nu o accepta foarte probabil nu mai mergem,nu vreau să îmi otrăvesc copilul pentru nimic în lume.
   PS:Ai cumva informatii în ceea ce privește homeschooling ul acolo? Multumesc mult

 2. IA-ȚI COPIII ȘI FUGI! FUGI MĂMICO, ACUM CÂT MAI POȚI, CĂ APOI, O SĂ PLÂNGI AMARNIC! Vei plânge și nu se va uita nimeni la tine. Ce viitor mai aștepți în iadul lor?

 3. Deci nici in canada vaccinarea nu este obligatorie cu adevarat! Trebuie sa aflam mai multe despre unde e obligatorie si unde e „obligatorie”. Fiindca „obligatorie” e peste tot inclusiv la noi acum. Intra in (aproape)orice cabinet de pediatrie si ti se va spune cu o seninatate infricosatoare ca vaccinurile sunt OBLIGATORII! Si majoritatea chiar crede asta(poate in ultimul timp s-a mai schimbat ceva in privinta asta). Probabil ca sunt multe tari ca si canada unde exista posibilitate de refuz desi vaccinarea e „obligatorie”. Ma si miram ca la sarbi sa fie vaccinarea cu adevarat obligatorie, in sensul de a face puscarie si decadere din drepturile parintesti. S-ar putea ca proiectul de lege(fara amendamente) de la noi sa fie cel dur din lume(decadere din drepturi parintesti si 10 ani puscarie). Din nou „deschizatori de drumuri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!