X

Doctor Adrian Cacovean: “Am trăit SPAIMA devenirii de DONATOR de ORGANE, credeam că am murit când îi AUZEAM ce au de gând și INTELEGEAM ce teste urmează să facă pe mine”

de null

Doctorul Adrian Cacovean, medic primar chirurgie cardiovasculară, în vârstă de 50 de ani, militează fervent pe Facebook împotriva promulgării legii privind prelevarea de organe. Dr. Cacovean a trecut el însuși, în urmă cu puțini ani, prin moarte clinică, comă, și, la un moment dat, a împlinit criteriile de moarte cerebrală și spune că, în tot acest timp, a auzit tot ce se întâmplă în jurul lui.

“Creierul meu nu a murit deși nu există explicații științifice pentru supraviețuirea creierului și a conștienței mele cu conștiința și cunoștință cu tot. Timpii de hipoxie cerebrală înregistrați de medicii care au avut grijă de mine depășesc duratele la care creierul poate rezistă fără alterări ireversibile. Cei care au avut permanent acces la date directe și indirecte despre mine în perioada celor 11 zile de comă, au rămas uimiți și au spus că așa ceva nu se poate.Dupa prima moarte clinică determinată de stopul respirator și cardiac prelungit (al doilea, la cam o ora de la internare și după primul stop cardiac) cele 11 zile de comă, am intrat de mai multe ori în moarte clinică, de dată asta datorită manevrelor de încercare de a mă încadra în mort cerebral (am fost supus testelor de moarte cerebrală, repetat).

Am intrat succesiv în moarte clinică, comă, moarte cerebrală, de mai multe ori.

Am trăit spaima devenirii de donator de organe, credeam că am murit când îi auzeam ce au de gând și înțelegeam ce teste urmează să facă pe mine și deși înțelegeam că sunt mort cerebral și îmi imaginăm că trebuie să îi văd de deasupra ce fac, mă ingrozeam de faptul că poate nu sunt mort și mă speriam că poate este o greseala.

Apoi intrau să facă testele. M-a durut rău la ochi când m-au înțepat să vadă dacă mai am reflex ocular, apoi am făcut urat când m-au hiperventilat cu oxigen 100%. Încercați și voi să va hiperventilati, să respirați că și când alergați la proba de 100 de metri să vedeți cum va fastaciti. Testul de apnee să îl facă senatorilor care își dau acordul la aprobarea activității libere a Spintecatorilor.

Mi-au făcut CT cerebrale de 3 ori, mai multe EEG-uri și unii angajați ai spitalului încercau repetat să îmi convingă soția că nu îmi mai revin din starea de coma.

Am supraviețuit datorită Lui Dumnezeu, a soției și a celor dragi și a celor care și-au făcut datoria la lucru că angajați ai spitalului unde am fost internat.

Sa știți că va simțeam rugăciunile, tuturor celor care v-ați rugat pentru mine atunci”, a scris doctorul.

“Legea acordului prezumat înseamnă că parlamentarii își dau acordul în locul tău și a aparținătorilor tăi să fii hăcuit să ți se recolteze organele, cât timp ești inconștient și nu poți reacționa să spui că ești viu și că ți-ar conveni să te lase să te trezești și să nu mai injecteze anestezic pe seringă și să te țină în comă!”, a mai precizat dr. Cacovean.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

 

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. Ati fost vreodata la medic? Aveti medic de familie? Stiti ce fel de medicina practica? Cum, nu stiti? Toti medicii practica medicina hipocratica si toti au jurat lui Hipocrate. Hipocrate a fost crestin sau pagan?
  Asta inseamna ca daca apelati la medicina clasica, moderna, hipocratica, sunteti pagani?
  Scrisul a fost inventat de chibezi.
  Cine a scris articolul este adeptul filozofiei chinezesti?
  Inventatorul becului si electricitatii a fost mason. Cam toate aparatele merg cu elctricitate in zilele noastre si cobnform judecatii dumneavoastra sunteti mason daca urcati in lift, daca aprindeti becul, daca scrieti la calculator, daca mergeti cu masina sau deschideti televizorul.
  Cine vorbeste de rau despre homeopatie, nu cunoaste homeopatia, are o mare barna in ochi si nu-si vede pacatele din cauza acestei barne si erori de logica.
  Homeopatia face parte din medicina hipocratica, alaturi de alopatie.
  Homeopatia a fost redescoperita la Sibiu si explicatiile pe care le da Hahneman au cazut de multa vreme.
  Ceea ce ati citat dumneavoastra este similar cu citatele din autorii stiintifici si crestini inainte de a se descoperi ca Pamantul este rotund.
  Homeopatia este contrara vaccinarii si medicii homeopati sunt cei mai fini observatori ai efectelor vaccinarilor, avand si remedii pentru tratarea vatamarilor produse de vaccinuri.
  Autorii paginii pseudostiinta sunt provaccinisti obligatorii, arondati intereselor industriei farma si platiti de producatorii de vaccinuri si anticrestini declarati. Unul dintre acestia este Ovidiu Covaciu.

  1. Cacovean Adrian: Inventatorul electricitatii a fost Tesla, fiu de preot Ortodox istro-roman. Obreul Edison doar a furat inventiile lui Tesla si a cules laurii. Tesla spunea asa: ‘Nu imi pare rau ca mi-au furat inventiile, ci imi pare rau ca ei nu au inventat niciodata nimic’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button