X

CARTE DE IDENTITATE VIRTUALĂ, accesată prin smarphone de pe… CLOUD. Urmează PERMISUL AUTO și celelalte documente

Adio permis în format fizic! În curând, permisul va fi disponibil pe telefonul mobil

Începând cu anul 2018, polonezii vor putea să își folosească telefonul mobil în locul cărții de identitate. Până la permis mai este doar un pas.

Adio carte de identitate fizică în Polonia. Polonezii au pus la cale o aplicație prin care cetățenii vor putea folosi telefonul mobil în locul cărții de identitate.

“Sper că polonezii, cunoscuți în Europa pentru deschiderea pe care o au față de noile tehnologii, vor fi lideri în rândul utilizatorilor acestei aplicații”, a spus ministrul polonez Anna Strezynska.

Pentru a putea să se folosească de telefonul mobil pentru a-și confirma identitatea, de exemplu în fața unui polițist, mai multe modificări ale legilor în vigoare se află în prezent în pregătire în Polonia și vor trebui să fie aprobate apoi de Guvern și de Parlament.

Din primele informații, documentul în sine nu va fi conținut în telefon, ci stocat în cloud și va putea fi accesat grație unui cod unic primit prin SMS, la fel cum se procedează deja pentru activarea serviciilor bancare.

“Cartea de identitate va fi doar primul document utilizabil în această manieră. Permisul de conducere a vehiculelor, certificatul de înmatriculare, carnetul de student și adeverința ce atestă proveniența unei persoane dintr-o familie numeroasă vor deveni și ele disponibile prin aceeași procedură”, a mai menționat ministrul polonez.

NOTĂ OrtodoxINFO

Adică să nu mai ai absolut nimic palpabil. Dacă se mai și descarcă telefonul, practic nu-ți poți dovedi identitatea, devii suspect și infractor.  Dacă ne gândim ce se poate întâmpla în caz că telefonul se pierde, se strică sau este furat, atunci ne putem considera șterși de pe orice evidență a populației, după ce am fost șterși și din Cartea Vieții pentru acceptarea acestor drăcovenii. Oricum, totul tinde spre CIPUL IMPLANTAT, spre PECETEA lui antihrist. Oameni buni, „nu mai acceptați nimic nou din partea sistemului, chiar de-ar fi să ne identificăm doar cu certificatul de naștere. Căci sunt vicleni, vicleni, vicleni…”, așa ne povățuia Părintele Adrian Făgețeanu. Dacă ne obișnuim din timp cu toate incovenientele și restricțiile ce le implică neacceptarea actelor cu cip, biometrice, antihristice, vom găsi multe variante de a ne descurca fără ele, va fi un exercițiu, o experiență ce o vom acumula pentru a rezista în vremurile când totul va fi dat pe față.

Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Pași mici dar siguri către controlul total al populației, adică spre pierderea LIBERTĂȚII – darul lui Dumnezeu dat omului. Dar mulți văd și foarte puțini pricep ce se întâmplă defapt. Nu le luați fraților căci vă duc în acest fel legați fedeleș în Iad. De ce zic așa? Pentrru că dacă vei renunța la LIBERTATE, aceasta este echivalent cu a întoarce spatele lui Dumnezeu și a te poziționa cu fața spre Lucifer(sau Antihrist). Din această cauză. Desigur că în mod indirect o vei face, dar esențial este că o vei face, și asta te scoate din cursa pentru Rai. Cine are minte, să ia aminte. Doamne ajută !

 2. Majoritatea au telefonul tot timpul dupa ei, unii dorm cu el langa ei, telefonul are si camera si microfon si gps si o gramada de senzori si alte lucruri care pot fi activate de la distanta si care inregistreaza date care sunt trimise si stocate pe serverele diverselor servicii.
  Cipul in mana pare o gluma proasta pe langa ce ofera smartphone-ul zilelor noastre celor care ne conduc.

 3. ce este grav in postarea doctorului Constantinescu e, dincolo de rafuiala personala cu unul ca rares bogdan care nu ne intereseaza, este detaliul din finalul postarii. Spune ca dupa ce a scris critic la adresaunui jurnalist banuit de mult ca e in servicii speciale, mai degraba MApN si Nato vezi relatia speciala pe care o avea cu gabriel oprea de cand acesta era ministrul armatei, deci dupa ce a scris pe facebook zice ca in 3 ore aceasta platforma de „socializare” ii tot baga bete-n roate, ii cere resetarea parolei etc. Va dati seama cu ce rapiditate, 3 ore! Ce poate face asceasta platforma? Mi-e clar ca acest lucru nu e de la unii care stau prin america si au ochiul vigilent la miliardele de postari care au loc intr-o singura zi. E clar ca au oameni „bastinasi” care se ocupa pe plan autohton, infratiti, ba chiar slugi executante, care au „grija” ca oamenii sa se exprime de ex. „politic corect”, dar in general sa nu deranjeze membrii ai Sistemului de tip „deep state”

  Deci e ingrijorator cum Romania poate „percuta” atat de repede si slugarnic cu stapanul amerloc, si mai ales cat de tare si rapid „executa” stapanii de dincolo pe cate unul de care nu le convine trepadusilor de aici. E fantastica colaborarea. Si rapiditatea mai ales. Adica aici, la noi, exista un grup de oameni impotriva carora daca spui ceva, gen sinistra M. Macovei, cu infierarile ei in justitie, cu hiper-relatii oriunde la varf si unealta a lui Soros, sau alte persoane ale serviciilor speciale de la noi, care monitorizeaza si te „da in gat” imediat la „stapan”. Pe langa asta, poate nici nu mai e necesar sa te spuna la stapan caci, via parteneriatului strategic minunat ce-l avem cu amerlocii, astia autohtoni poate au puterea sa execute fara aprobare de sus pe cei din tara noastra (si astfel in cate tari o mai fi aceeasi treaba desfasurata de facebook si stangistii care au facut-o, dar totusi, ca la noi la nimeni, atata slugarnicie desantata totusi nu poate exista nicaieri). Caci ce e facebook? Un instrument de indosariere dar si de spalare pe creier stangista, politic correcta si multiculturalista? Dar terifiant cum se misca lucrurile in tara noastra. Cat de stransa e legatura cu sua?

  V-ati intrebat vreodata cum de tarisoara asta are cea mai tare „teava” de net (conexiune) din toata Europa si aproape din intreaga lume? Pai la ce fel de „parteneriat” strategic avem noi cu amerlocii si ce presupune el nestiut.., si la ce experimente-pilot e supusa Romania (vezi dezmatul hiper-autoritar in justitie cu mana lui kovesi, arestarea oamenilor de afaceri autohtoni si alte decizii politice grave de cedare de suveranitati si libertati cetatenesti) sa te tot astepti la conexiune maxima de monitorizare si implementare pt astfel de masuri impotriva cetateanului.

 4. Radu Tudor executat crunt de un om normal la cap, om din strada ajuns parlamentar (un pericol de grad „0” clasic pt serviciile din Sistem, care pot fi penetrate in autoritatea lor de „casta” militara de accesiunea unui „civil” de pe strada, cine stie in ce functii o sa mai acceada si o sa le mai ia din auoritate, deja o face). Asta data l-a executat abolut firesc si logic, cu argumente de nezdruncinat pe un radu tudor care desi e la antena 3 e un slugarnic neconditionat al amerlocilor si oameniloror pripasiti pe aici.

  Despre cat rau ne face Rusia si cat „bine” america in logica lui radu tudor ..

  https://www.activenews.ro/stiri-politic/Un-oficial-al-statului-roman-explica-pas-cu-pas-amestecul-SUA-si-UE-in-politica-de-la-Bucuresti-%E2%80%9ERomanii-sa-nu-fie-slugile-nimanui-147246

  .

 5. parlamentarul, un „civil” de pe strada, pericol de grad „0” pt servicii, cu atat mai mult cu cat e „necontrolabil”. Sunt curios cat o sa mai reziste pana o sa pateasca ceva. Caci cu oamenii politici standard e o schema cu mai multe variante, cu absolut toti, treaba in primul rand cu justitia, la cat au furat toti (catusele insa se afla numai la unii si platesc numai prostii, sub coordonarea americanilor), acestia sunt absolut controlabili prin diverse metode ..

 6. Text ce nu a fost tradus până acum: Parintele Elpidie – Profetia despre cipul ce va fi implantat in vremea lui antihrist | Apărătorul Ortodox

  Sfântul Duh zice că ceea ce va fi implantat oamenilor în vremurile acelea, va fi lucrat după o tehnologie atât de înaltă, microtehnologie, încât va putea influenta hotarârile omului. Va fi implantat astfel încât nu va putea fi scos nicicum. Va fi incizat (gravat) în om. Va avea o frecventa atât de înaltă si asemenea capacitate, încât va putea influenta până si simtirile si sentimentele omului. Iar cel care va detine calculatorul central, va putea induce tuturor care vor.

  Toate acestea vor veni si dacă nu vom avea credinta desavârsită în Dumnezeu, cine va putea rezista acestor timpuri? Iar încredere desavârsita stii ce înseamnă? Cu simplitate, cu smerenie si pocainta, să veniti să primiti Sfânta Împartasanie. Cei care nu se vor împartasi, nu vor putea rezista celor ce vor fi. Sfintele Taine vor avea o asemenea putere în sufletul omului, încât aceştia nu vor putea fi influentati sau manipulati nici prin gânduri, nici prin simtiri. Microtehnologia digitală va fi de o asemenea capacitate, încât vor putea afecta până si mintea omului. Vă dati seama ce minti satanice exista? Veti vedea, nu acum, peste puţin! Dar nu vor avea nicio putere asupra omului care va întelege si se va împartasi. Sfânta Împartasanie va răspândi în jurul acelui om o asemenea putere, va fi apărat de îngeri atât de tare, încât Lucifer şi slujitorii sai nu vor putea vatăma cu nimic acel suflet. Şi va trai acel om cu putină hrană si va supravietui, iar cei ce vor avea de toate… vor muri.

  https://www.aparatorul.md/text-ce-nu-a-fost-tradus-pana-acum-parintele-elpidie-profetia-despre-cipul-ce-va-fi-implantat-in-vremea-lui-antihrist/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!