X

VARUJAN VOSGANIAN: De ce în România NU se poate legifera VACCINAREA OBLIGATORIE

de null
varujan vosganian
Foto: http://www. ziaruldeiasi.ro/stiri/achizitie-universitara-a-alde-la-iasi-prof-dr-romeo-ciobanu–137285.html

Dupa ce ne-a amarat cu oul, Varujan Vosganian se mai umanizeaza oleaca explicand De ce în România nu se poate legifera vaccinarea obligatorie:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

https://www.facebook.com/varujan.vosganian.5/posts/891706894327860

 

E bine ca a scris treaba asta, insa Varujan Vosganian nu e un nene de pe strada, ci deputat in Parlamentul Romaniei, vicepreședinte ALDE si prim-vicepreședinte al Uniunii Scriitorilor din România.

În prezent, acest proiect de lege se află la Camera Deputatilor unde urmează să fie dezbătut în comisiile de specialitate și să fie supus votului final al celor 329 de deputați. Camera Deputaților este cameră decizională pentru acest proiect de lege, având posibilitatea să elimine obligativitatea vaccinării din acest proiect.

APC: 15 zile până la VACCINAREA OBLIGATORIE a ADULTILOR

Asa ca asteptam de la domnia sa mult mai mult decat o postare pe facebook.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

    1. Tot în constituție se scrie și că norma morală în România sunt drepturile omului. Conform acestora orice drept care este al omului se poate “distribui” doar dacă… În acest dacă intră multe lucruri pe care le stabilește parlamentul, președintele țării și guvernul. Adică cei care au inițiativă legislativă. Teoretic o are și poporul dacă strânge suficiente semnături. Dar este numai așa dacă vrea parlamentul. Mai pe înțelesul tuturor: dacă parlamentul sau guvernul consideră de mâine că a nu te vaccina prezintă un pericol pentru ceilalți se poate institui legal și conform tuturor tratatelor internaționale chiar și legea marțială, internarea forțată în lagăre pentru a fi reeducați și vaccinați forțat recalcitranții și confiscarea tuturor copiilor recalcitranților. Și dacă cineva va îndrăzni să se răscoale, sau va întreprinde ceva măsuri violente împotriva guvernului, toată planeta îi va trata pe aceștia ca pe cei care încalcă drepturile omului și democrația și va fi chiar și o intervenție armată străină pentru reinstaurarea drepturilor omului, libertăților cetățenești și a democrației. Deci văr rog în genunchi nu mai sperați în nimic de genul acesta. România, pentru că este singura țară din lume în care se declară creștini ortodocși 86% dintre cetățeni trebuie să fie și va fi dată ca exemplu pentru toți oamenii de pe planetă. Pentru că toți cei care conduc lumea aceasta se tem foarte tare de un singur lucru. Ca nu cumva să se mai mântuie cineva. Ori nici ei nu știu câți dintre cei care s-au declarat creștini în România sunt și în realitate. De aceea ei aplică metode de masă pentru eliminarea acestora. Prima este ecumenismul prin care îi lipsesc pe toți creștinii de harul lui Dumnezeu prin biserică și al doilea este vaccinarea forțată când îi vor lipsi pe creștini de harul lui Dumnezeu dat direct celor care-i iubesc pe semenii lor așa cum spune Dumnezeu. Ca și El. Și pentru a te opune legii vaccinării forțate nu există decât două opțiuni. Una legală. Adică toți creștinii și antivaccinatorii vor face un partid cu care vor câștiga alegerile astfel ca să poată schimba constituția și elimina drepturile omului din ea. Sau mai precis a teoriei acesteia a binelui pentru cei mulți în dauna celor puțini. Sau cum se zice a binelui mai mare. Și a doua ilegală, dar legitimă și în fața lui Dumnezeu și a oamenilor, este ca toți creștinii să renunțe la supunerea față de guvern și Fiară. Este evident deci că acum toți care ne credem creștini vom da și un examen în acest moment în fața lui Dumnezeu și a Fiarei. Pentru că după acest moment Fiara va știi ce poate sau ce nu mai poate face mai departe.
      Restul este pierdere de timp.
      Dumnezeu să ne ajute!

      1. Și ce spuneți ca presupune mai exact “ca toți creștinii să renunțe la supunerea față de guvern și Fiară. Este evident deci că acum toți care ne credem creștini vom da și un examen în acest moment în fața lui Dumnezeu și a Fiarei”?

        1. „În vara anului 1930 au fost aduşi pe insulă (Solovoski) vreo câteva zeci de „adevăraţi ortodocşi“, aşa-zişi „sectanţi“: în ţară existau, sub diferite denumiri, numeroase comunităţi ortodoxe ce-şi însuşiseră chemarea lui Tihon din 1918 – prin care se arunca anatema asupra puterii sovietice – iar apoi, în pofida cotiturii produse la centru, nu mai abdicaseră de la această tăgăduire. Aceşti „imiaslavţî“ respingeau tot ce venea de la Anticristul: nu acceptau nici un fel de act eliberat de soviete, nu semnau nici un document şi nu se atingeau de banii emişi de noua putere. Starostele acestor rezistenţi, acum prigoniţi, era un bătrân de optzeci de ani, cu barbă albă, orb şi purtând un toiag lung. Pentru orice om instruit era clar că fanaticii ăştia n-au ce căuta în socialism, unde se învârt o groază de hârtii şi că, de fapt, cel mai bun lucru pe care-l aveau de făcut era să moară. Aşa că au fost expediaţi pe insula Malîi Zaiaţki – cea mai mică din arhipelagul Solovki – nisipoasă, golaşă şi pustie, mai păstrând doar o cocioabă unde se adăposteau în nopţile de vară foştii monahi-pescari. Autorităţile lagărului s-au declarat dispuse să le dea raţia de hrană pe două luni, cu condiţia ca fiecare dintre ei să semneze într-un borderou. Au refuzat, bineînţeles, cu toţii. E momentul cînd intervine nepotolita Anna Skripnikova, care, la vremea aceea, în pofida tinereţii ei şi a tinereţii puterii sovietice înseşi, era deja la a patra arestare. Fata s-a pus pe alergat între contabilitate, dispecerat şi însuşi şeful de lagăr, cel însărcinat să instaureze un regim umanitar. La început i-a rugat să aibă milă de ei, apoi a cerut să fie trimisă şi ea împreună cu „sectanţii“ pe insula Malîi Zaiaţki, în chip de socotitoare, obligându-se să le împartă raţia zilnică şi să ţină toată evidenţa. Cererea ei nu contravenea, pare-se, prin nimic sistemului din lagăr, dar a fost respinsă. „Bine, dar nebunilor li se dă de mîncare fără să li se ceară vreo semnătură de primire!“ – a strigat Anna.
          Zarin s-a mulţumit să rânjească. Însă dispecera i-a răspuns: „Poate că e indicaţia Moscovei, noi nu ştim…“ (Şi fireşte că era indicaţia Moscovei! – cine şi-ar fi asumat, altfel, responsabilitatea? Cei fără Dumnezeu puseseră bine la cale lichidarea acestor credincioşi, dar, cum un asemenea plan nu putea fi înfăptuit în dens populata Rusie Centrală, îi expediaseră aici.) Şi au fost trimişi pe Zaiaţki fără hrană. După două luni (exact după două luni, căci trebuia să li se propună să semneze pentru următoarele două) temnicerii au debarcat pe Malîi Zaiaţki, unde au găsit doar leşuri ciugulite de păsări. Toţi erau acolo, nimeni nu evadase.“ (Alexander Soljenițin, „Arhipeleagul gulag“, Editura Univers 2008, vol. II, cap. „Arhipeleagul se naşte din mare“).

  1. E bine, într-adevăr, că a găsit această portiță legislativă, numai de s-ar strădui s-o și utilizeze cu tenacitate în dezbaterile Camerei până îi va convinge pe toți colegii lui deputați să voteze împotriva adoptării legii. Un singur lucru pare ireal: șeful lui direct din ALDE, al treilea om în stat, cum s-a folosit de această observație atunci când a votat în Senat? Sper să nu rămână doar o lovitură de imagine a domnului Vosganian!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button