X

Multitaskingul dăunează grav creierului și psihicului uman

 Sănătatea celor care fac mai multe lucruri deodată va fi afectată
Sănătatea celor care fac mai multe lucruri deodată va fi afectată
Categorii
Sănătate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. De multitasking se foloseste si ucigasul de oameni, ca sa le umple mintea cu nimicuri si sa-i innebuneasca, sa uite care le e rostul pe pamant.

    „Nu vă împovăraţi cu nici o grijă. Ci întru toate, prin închinăciune şi prin rugă cu mulţumire, cererile voastre să fie arătate lui Dumnezeu. ” (Filipeni, 4;6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!