X

CIA oferă COPII PEDOFILILOR în schimbul informațiilor. Copiii abuzați sunt apoi uciși. USA – COUNTRY OF DEVIL

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un ofițer CIA a făcut publice metodele C.I.A. despre cum opera un nucleu de contrabandă umană care oferea copii pedofililor de elită. Ex-spionul John Kiriakou, care are legături strânse cu Hollywood-ul în calitate de consilier, a dezvăluit că agenția aducea tineri sclavi sexuali pentru oligarhi puternici din industria divertismentului, iar la schimb primeau informaţii.

Kiriakou declară că au “surse” instalate în eșaloanele superioare ale societății, ale politicii și ale cinematografiei. În schimbul unor informații, CIA oferă acestor elite un flux continuu de copii care sunt în general abuzați și uciși ulterior. În timpul prezentării sale, el a descris modul în care una dintre aceste elite îi oferea informații în schimbul copiilor.

El a recunoscut faptul că îi era silă de aceşti oligarhi numiţi „gunoaie”, dar „a fost obligat să le ofere ceea ce doreau pentru a îndeplini sarcina de serviciu”.

El a reușit să recruteze mai mulți agenți străini care să spioneze pentru Statele Unite, în Atena în 1999 și 2000 și la un moment dat a fost ținta unei încercări de asasinat. Iar în 2002, el a urmărit membrii al-Qaida în Pakistan și atunci când șeful logisticii Al Qaeda, Abu Zubaydah, a fost rănit și capturat, Kiriakou a fost la patul lui.

Kiriakou a scris o carte cu memoriile sale în care descrie multe dintre faptele sale, al cărui titlu este „Viața mea secretă în războiul împotriva terorii a C.I.A.” După părăsirea agenției, a preluat o slujbă la firma de contabilitate și consultanță Deloitte. Recent, s-a tranferat în domeniul inteligenței corporative în calitate de consilier la Hollywood.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

George Alexander: Iată de ce toți activiştii şi militanții pentru Drepturile Copiilor şi ale Omului sunt urmăriți cu înverşunare de instituțiile de forță ale unor state!… Deşi o infimă parte din părinții cărora Barnevernet, Child Protection System, etc. etc., din diferitele țări, şi-au primit, în urma protestelor, copiii înapoi, cei mai mulți copii, luați abuziv din familiile lor, încă se află în INSTITUȚIILE GROAZEI, la cheremul dezaxaților, privați de drepturile lor fundamentale. Vânătoarea acestor ființe inocente continuă concomitent cu atacurile concertate împotriva celor care îi apără. Este o vânătoare de oameni, organizată de indivizi de cea mai joasă speță, care cred că le este permis totul numai pentru că au bani…
NUMAI IEŞIND ÎN STRADĂ ŞI PROTESTÂND, ÎI MAI PUTEM SALVA PE ACEŞTI COPII!
Omule, uită de toate manipulările, de toți cei care te îndeamnă, supuşi, să taci! Mulți cred că dacă spui Adevărul, introduci panica în societate. Aminteşte-ți însă numai un lucru!… Mâine poți fi chiar tu sau copilul tău în aceeaşi situație…
NUMAI IEŞIND ÎN STRADĂ ŞI PROTESTÂND, ÎI MAI PUTEM SALVA PE ACEŞTI COPII!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Salutare tuturor,

    Indiferent de problemele abordate de acest excelent site de informare, fără inițierea unui proces analitic profund din care să reiasă fără ocolișuri originea suferințelor noastre prin mărturisirea adevărului: SURSA SURSELOR!
    – Nu vom reuși niciodată recucerirea țării, a drepturilor noastre și cu atât mai puțin a libertăților FUNDAMENTALE !

    Academia Română a lansat un Apel către Națiune, acesta a fost cenzurat de către  Președintele României! De ce? Oare denunțul prăbușirii Naționale este interzis? Parcă trăiam într-o democrație… sau NU?

     http://www.buciumul.ro/2017/09/11/cotroceniul-ca-in-vremea-ceausista-apelul-academicienilor-cenzurat-de-iohannis/

    „… Luați aminte! Feriți-vă de furia unei națiuni vechi pe care vreți să o îngropați de vie! Nu ne puteți dezrădăcina din pământul și din
    tradițiile de treisprezece ori milenare! Dacia este Grădina Maicii Domnului! Noi suntem nemuritori! Tinerii își iau hățurile căruței românești în propriile lor mîini și își îndeamnă caii viitorului spre nemurirea Neamului Românesc, sub semnul lui Zamolse și Iisus ascuțindu-și sabia inteligenței pe ruinele timpului. Dacia va renaște în România prin adevăr, dreptate, muncă și credință în Dumnezeu!

    Veniți cu noi!!!

    Cartea eveniment : „Manifest Cartea Neagră a României”, este disponibilă începând din 23 noimbrie la Librăria Mihai Eminescu din București și pe site-ul lor.

    Cei care doresc să se înscrie într-o mișcare de recucerire a bunului NAȚIONAL – Trimite-ți mai departe!!!

    Așa să ne ajute Dumnezeu!
     https://www.librariaeminescu.ro/ro/isbn/606-601-137-5/Mihai-Serban__Manifest-Cartea-neagra-a-Romaniei.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button