X

ABERATIILE UMANISMULUI: UCIDEREA din MILA si COMPASIUNEA pentru o MAMA care și-a UCIS propriul COPIL

Cazul unei femei din China, care și-a ucis propriul fiu, a stârnit un val de compansiune. Femeia, în vârstă de 83 de ani, a declarat în fața judecătorilor că și-a omorât băiatul, de 46 de ani, din „milă”, relatează BBC News.

Bătrâna este acuzată că, în luna mai, i-a dat fiului ei 60 de somnifere, apoi l-a strangulat cu o eșarfă. În fața judecătorilor, femeia a declarat că i-a luat viața copilului ei pentru că acesta s-a născut prematur, cu severe dizabilități mentale și fizice, iar ea se temea că nimeni nu va avea grijă de el, după ce ea va muri.

Judecătorii din Guangzhou au condamnat-o pe bătrână la trei ani de închisoare cu suspendare. Întrebată de procurori de ce nu și-a lăsat băiatul în îngrijirea fratelui mai mare al acestuia, femeia a răspuns că acesta nu era pregătit să aibă grijă de o altă persoană, cu atât mai puțin una cu dizabilități.

„A fost vina mea că l-am născut și l-am făcut să sufere toată viața. Am preferat să îl omor decât să îl las în grija altcuiva. În ultimii doi ani, am fost atât de bolnavă încât nu am mai putut să am grijă de el. Sunt tot mai bătrână și mai slăbită și o să mor înaintea lui. Ideea mi-a venit cu o săptămână înainte și m-am frământat mult înainte să îl omor”, a declarat bătrâna.

Judecătorul Wan Yunfend a condamnat-o la închisoare cu suspendare, afirmând că femeia „merită compasiune, cu toate că a încălcat legea”.

Cazul femeii a stârnit un val de compasiune din partea tuturor.

„În această țară, dizabilitățile mentale sau fizice pot face un dezastru din viața oricărei familii. Pentru acești oameni nu se acordă suficient ajutor”, „Aceste lucruri se întâmplă pentru că refuzăm să legalizăm eutanasia”, „Este inexplicabil de tristă povestea”, „Nimeni nu poate înțelege dragostea acestei femei pentru copilul ei. În cele din urmă, ea chiar a avut grijă de el și a făcut asta timp de 46 de ani”, au afirmat mai mulți utilizatori ai rețelei sociale Weibo.

NOTĂ OrtodoxINFO

Astfel de articole aparute in mass-media, precum si modul in care sunt prezentate, nu fac altceva decat sa promoveze eutanasia, care este defapt ucidere si o forma de eugenie.Omul modern, ancorat in valorile umaniste din care l-au scos pe Dumnezeu vad in uciderea celuilalt o izbavire. Astfel omul ajunge sa actioneze in mod invers fata de legile date de Dumnezeu (Sa nu ucizi!), respectiv in acord cu invataturile satanice.

 

Categorii
EutanasieExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Când nu deosebești gândul nebun de cel bun, iată grozăviile. Îmi pare rău pentru o astfel de judecată. Dacă era creștină nu judeca astfel, căci creștinii respectă porunca: „Să nu ucizi ”! Ce mult contează să fii creștin ! A fi creștin înseamnă a nu-ți mai fi frică nici pentru tine și nici pentru cei din jurul tău, căci știi(crezi) că Domnul tău va avea grijă de toți. Doamne ajută !

  2. Totul e sa fim atenti si sa cultivam aptitudinea intelectuala de a fi selectiv cu educatia care o primim prin mijloacele mass media si in scoli.Ca parinti,e bine sa ne uitam cand si cand asupra a ce invata propriul copil la cursurile de educatie civica,filozofie si de alta natura pentru ca acolo se fac indoctrinari pe model chinezesc cu scopul imputinarii de populatie.Reactiile firesti,crestine sunt destul de putine pe un astfel de subiect.E sigur ca aceasta batrana avea o forma de schizofrenie care la un moment dat,fereasca Dumnezeu ,te justifici emotional cand ai comis o atrocitate.Numai un schizofrenic in toata splendoarea umbla cu capul victimei in mana,fara remuscari,sau,cum e cazul nefericitei batrane sa aiba si mila ca a omorat nu un strain,ci propriul copil.Tragedia in chestiunea de fata e ca marea majoritate a celor apti de a formula o parere in acest caz nu sesizeaza forma patologica ce imbraca aceasta crima facuta din „mila” mai ales ca baiatul criminalei era handicapat mental.Patologia schizofreniei rezida in doua puncte de plecare:1tipologia persoanei cu iubire plata si lipsa de afectiune fata de propriile progenituri care au caracterizat-o intreaga viata(dovada e temerea ca fratele acestuia nu l-ar fi ingrijit dupa moartea ei,fapt ce creioneaza o atmosfera familiala lipsita de afectivitate,de sentimente de simpatie pentru celalalt tipica familiei de schizofrenici afectivi) si 2 faptul nu al crimei facuta fara nicio remuscare ci absenta sentimentului natural matern care plaseaza crima ca premeditare,ca logica de lucru,in sfera clinicului,chiar daca era constienta de fapta in sine.Ciudatenia e si mai mare ca cu toata tehnologia care exista cand e vorba de a se edifica,cineva,informativ,in probleme de felul acesta,multi cred ca nu depisteaza anormalitatea batranei din gandire.Ceva nu relationa in capul batranei de tot invoca notiunea de suferinta,nu mai discutam de modul cum a finalizat acest chin rar intalnit la persoane de varsta a 3 a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!