X

O MINUNE in fata careia stiinta BAJBAIE in explicatii: O fetița de 12 ani SALVATA de LEI din mâinile răpitorilor. Felinele s-au pus ZID în fața ei, APARAND-O

de null

O fetiță a fost protagonista unei întâmplări incredibile. Întâmplarea a avut loc în Etiopia, copila de 12 ani fiind salvată de trei lei după ce un grup de bărbați o răpiseră pentru a o forța să se căsătorească. Felinele s-au pus zid în fața ei și au protejat-o până la apariția poliției.

 

Biata copilă a fost ținută captivă timp de o săptămână de către răpitori, într-o regiune izolată. Minora a fost bătută în repetate rânduri. Într-o zi, când se afla afară și urma să fie din nou agresată fizic, apăruți de niciunde, leii s-au postat în fața ei.

Au stat de pază timp de o jumătate de zi, până când poliția a găsit-o. Apoi, leii au plecat și au lăsat-o ca un cadou”, a povestit sergentul Wondimu Wendaju din provincia Kefa.

„Dacă leii nu ar fi apărut, ar fi putut fi mult mai rău. De multe ori, aceste fetițe sunt violate și bătute sever pentru a accepta căsătoria”¸ a adăugat sergentul. Un expert în comportamentul animalelor sălbatice,  a explicat că motivul pentru care leii s-au apropiat de fată și nu i-au făcut rău este faptul că ea plângea.

Fiind alertaţi de părinţii fetei, poliţiştii au găsit-o în cele din urmă pe copilă, iar leii au putut fi alungaţi doar cu zgomot de împuşcături date în aer.

Fata a fost găsită în stare de șoc și necesită tratament pentru tăieturile pe care le are pe corp.

Sursă: The Guardian

NOTĂ OrtodoxINFO

Cititi va rog mai multe despre cum se supun animalele vointei lui Dumnezeu, incalcandu-si astfel salbaticiunea firii:

CRESTINUL SI ANIMALELE. Model: Sfintii si animalele

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Minuni și pilde
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. Si pentru ca plangea TREI lei adevarati au protejat-o o jumatate de zi si aveau de gand sa mai stea (abia au plecat cand politistii au impuscat in aer)!

    Ma, da’ prosti ne mai cred astia care vin cu astfel de explicatii. Nebunii se simt obligati sa gaseasca la orice o motivare „stiintifica”.

    Ba nene, dar de DUMNEZEU ati auzit cumva? Poate ca a fost El. Mai ales ca in zona asta exista foarte multe precedente de acest gen – ex. in Vietile Sfintilor sunt nenumarate cazurile cand fiarele salbatice i-au aparat pe cei bineplacuti Lui. Ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.