X

Programul național BIOMOTRIC, o CAPCANĂ pentru părintii care-și dau ACORDUL.Documentul primit de părinți la școală

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata mai nou ce a devenit scoala: o sursa de furnizare a datelor personale ale elevilor, fie ele caracteristici fizice, sau date cu caracter personal.Nu se stie in ce baza de data vor ajunge acestea defapt si cine le va manipula. Clar este un lucru: in sistemul de invatamant romanesc nu se mai poate avea incredere.

Programul National BIOMOTRIC este derulat de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Tineretului si Sportului.

Coordonatorul acestui program este Ministerul Tineretului si Sportului prin Institutul Nastional de Cercetare pentru Sport (I.N.C.S.)

Iata ce prevede Acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, pe care trebuie sa-l semneze parintii elevilor:

,,Programul BIOMOTRIC (Sistemul Informatic Integrat pentru Cercetarea Parametrilor de Biomotricitate in Populatia Tanara din Romania) are ca obiectiv monitorizarea, pe termen lung, a unui set de parametrii antropometrici si de biomotricitate ai elevilor, la nivel national, prin implementarea unei platforme informatice care colecteaza aceste date in scop statistic.”

Acest program nu este singurul derulat in liceele din Romania. Alte licee, in functie de profil au cerut acordul parintilor pentru colectarea de date cu caracter personal ale elevilor, date care ajungeau intr-o baza de date din Uniunea Europeana. Programul era derulat de Uniunea Europeana impreuna cu Ministerul Invatamantului.

Iata un exemplu de acum 3 ani: In schimbul datelor personale, elevii trebuiau sa conceapa un referat oarecare, pentru care ar fi primit o suma de 100 ron. Trist este ca parintii nu realizeaza capcana intinsa de Ministerul Invatamantului si foarte multi cad in aceasta plasa.

In concluzie, aceasta asa-zisa colectare de date biomotrice  face parte din categoria colectarii de date biometrice. Nici un parinte nu ar trebui sa fie de acord cu asa ceva, caci practic isi vand copii care nu vor avea sanse de scapare din viitoarea inchisoarea electronica antihristica care astazi isi pune  bazele.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. După ce au lăsat să se prăbușească gimnastica feminină, după ce au dat resursele țării pe mâinile străinilor și după o mulțime de alte ticăloșii, e greu de crezut că pe guvernanți îi preocupă sportul de performanță sau efectele orei de sport asupra copiilor.
  Mă întreb dacă nu cumva este vorba despre faptul că unii vor să monitorizeze efectele vaccinurilor (de acum aproape obligatorii) și ale altor toxine asupra motricității copiilor sau să vadă dacă există cazuri de sustragere.

 2. Aveti idee ce inseamna acest program? Numai imprastiati frica pentru ca sunt doar niste teste banale care nu au niciun impact negativ asupra copiilor. Se fac niste masuratori(inaltime, greutate, lungime trunchi etc.) si niste teste fizice (alergare rezistenta, aruncarea mingii de oina). Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul: http://www.biomotric.ro/. Numai speriati oamenii degeaba!

  1. Asa o fi, dar nu mai avea incredere in sistem, care urmareste controlul total. Aptitudinile sportive ale unui copil se afla si in alt mod.

  2. Gabriel,

   “Interpretarea datelor si concluziile au fost cunoscute de factorii implicati:
   – Ministerul Educatiei si Cercetarii, pentru aprecierea calitatilor biologice si motrice a elevilor
   – Ministerul Tineretului si Sportulu,i pentru depistarea timpurie de elevi susceptibili integrarii în sistemul sportiv de performanta,
   – Ministerul Apararii Nationale, pentru prognoze asupra caracteristicilor fizice si fiziologice ale viitorilor recruti
   – Ministerul Sanatatii, pentru aprecierea starii generale de sanatate a populatiei scolare
   – Alte organisme de prognoza si decizie macro-economica.”

   Lasa bre sa nu mai stie astie atatea, ca nimic bun nu iese din capul lor. Armata nu se mai face.
   Ce iti trebuie toata cercetarea asta pt ceva care este evident?
   La ce duc butoanle si degetul pe ecran daca nu la tampire atat fizica cat si intelectuala.

   Tu crede pe mai departe ca lupul trebuie sa fie paznic la oi.

 3. Buna ziua…tocmai am primit si eu un exemplar de la fetita mea de clasa a 2 a sa semnez si chiar sunt intr o dilema ….Nu stiu cum sa procedez

 4. Treaba asta miroase a înregimentare de tip cazon. Una e acordul pentru prelucrarea datelor obținute la care se refera titlul și alta e acordul pentru a fi îndrumat sau selecționat pentru sportul de performanta. Adică ești de acord să-ți fie luat copilul în cantonament pentru antrenament intensiv în ce sport vor vrea beneficiarii datelor biometrice. Concluzia: statul nu-ți va lua copilul pentru rele tratamente, cum se întâmplă în occident, ci pentru cantonamente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button