X

AGENDA COMUNĂ a eliberării DEȚINUȚILOR, necesară pentru crearea HAOSULUI MONDIAL. Deţinuţii tunisieni GRAŢIAŢI de Guvern VIN „însetaţi” spre EUROPA

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul tunisian a mai graţiat 2.700 de persoane care deja iau cu asalt bărcile şi ţin calea spre Italia ca apoi să se împrăştie prin Europa. Nu este o noutate că tunisienii invadează Europa, dar acum este vorba despre puşcăriaşi eliberaţi din cauza situaţiei economice de acolo şi vin spre noi. Atentate, violuri, jafuri…vă sună cunoscut?

Autorităţile din Tunisia eliberează din ce în ce mai mulţi deţinuţi: pe 23 iulie 1.645 de persoane au părăsit închisorile datorită unei graţieri, iar acum câteva zile peste 2000 de puşcăriaşi au fost graţiaţi. Aproape toţi vor lua drumul mării venind în Italia şi răspândindu-se apoi în toată buna mamă Europa, cea primitoare şi înţelegătoare. Care apoi se arată îngrijorată şi revoltată de atentate, violuri, jafuri, apăsând pedala primirii acestora de cele 27 de state membre. Şi vorbind în continuare de tunisieni, în aceste zile, o trecere spre Italia costă nu mai mult de 400 de euro de persoană. O afacere, nu?

 Pe reţelele de socializare circulă din ce în ce mai multe informaţii şi documente care demonstrează cât de uşor este – din povestirile traficanţilor de oameni – să traversezi canalul Siciliei şi să ajungi pe coastele de la Trincaria.
NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Si mai sunt si protejati de lege toti acesti infractori. Adica daca el vine la mine in oas si face figuri eu nu pot sa ma iau de el ca sunt acuzat de rasism etc. Raul pleaca de sus, de la jidanii care controleaza guvernele si care vor sa creeze un razboi mondial; idiotii, nici macar nu realizeaza ca fac jocul diavolului care ii vrea si pe ei morti si in iad sa-i chinuie vesnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button